Jeroen & Milou - Bruidsfotograaf Antwerpen

bruidsfotograaf antwerpen Bruidsfotograaf Antwerpen - Jeroen & Milou hebben hun roots in Breda maar wonen al weer een tijdje in Antwerpen. Een van mijn favorieten steden net over de grens waar ik zelf ook regelmatig te vinden ben en ik keek dan ook erg uit naar hun huwelijk.

In hun appartement midden in het centrum was Milou zichzelf al volop aan het voorbereiden met behulp van de make-up artiest. In de tussentijd was Jeroen op weg en ze zouden elkaar in het appartementen complex halverwege de trap elkaar voor het eerst zien. Uiteraard was ze emotioneel maar de moeders konden het ook niet droog houden. Daarna was het met de taxi's naar een kapel waar ze gingen trouwen. Toen de ceremonie weer voorbij was en Jeroen & Milou getrouwd waren stond hen buiten een hoop bellen te wachten. Toen was het weer de taxi in naar het prachtige Kasteel Den Brandt voor de receptie en het diner. Voor de foto's zijn we rond het kasteel gaan lopen en in elk hoekje is wel een plaatje te vinden. Daarna weer snel terug voor de cake en het diner in een van de hele mooie zalen met erg grappige speeches. Toen het eten eenmaal gezakt was en de DJ zijn podium had opgebouwd was het tijd voor de openingsdans. Het feest ging nog wel even door toen ik al thuis was maar ik ben blij weer nieuwe plekjes in Antwerpen gezien te hebben en deel uitgemaakt te hebben van de dag van Jeroen & Milou.

bruidsfotograaf antwerpenbruidsfotograaf antwerpenbruidsfotograaf antwerpenbruidsfotograaf antwerpenbruidsfotograaf antwerpenbruidsfotograaf antwerpenbruidsfotografie antwerpenbruidsfotografie antwerpenbruidsfotografie antwerpenbruiloft Kasteel Den Brandtbruiloft Kasteel Den Brandtbruiloft Kasteel Den Brandtbruiloft Kasteel Den Brandtbruiloft Kasteel Den Brandt

Bruidsfotograaf Antwerpen

Op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan snel contact op via jamy@lifefromtheinside.nl of het contactformulier.