Bruidsfotograaf Roosendaal - Trouwen in het Hooihuis

Bruidsfotograaf Roosendaal Bruidsfotograaf Roosendaal - Sissi & Rik zijn nog jong (vergeleken met mij) maar zijn al lang bij elkaar en weten zeker dat ze altijd samen blijven. Het werd een hele bijzondere dag die ik voor hen mocht vast leggen.

Trouwen bij het Hooihuis

Ik begon 's-ochtends bij het ouderlijk huis van Sissi waar ik erg warm werd ontvangen en waar Sissi zich gereed maakte voor de first look met Rik. Haar jurk bood wat uitdaging maar gelukkig was het haar vader die handige vingertjes had en de jurk binnen no-time dicht had. Het bracht iedereen hard aan het lachen want gebruikelijk was het niet maar daardoor des te leuker. Buiten stond Rik inmiddels klaar met een dikke BWM en beiden keken super verliefd toen ze elkaar voor het eerst zagen. We hadden genoeg tijd gereserveerd voor de shoot en de eerste locatie was de outlet Rosada. Wellicht niet voor de hand liggend maar fotografisch volop leuke achtergronden. Daarna nog een tussenstop op een parkeerplaats en mooie weggetjes en daarna snel door naar de trouwlocatie het Hooihuis. In de tuin stond grote tent waar zij het ja-woord een elkaar gaven. Voor het weer was het niet nodig want het werd gelukkig een zonnige dag. Na de ceremonie en de heerlijke taart gingen we naar de kruiskerk in Roosendaal. Een modernere kerk waar het licht prachtig viel en uiteraard een prachtige ceremonie. Daarna zwaaide ik Rik & Sissi uit die nog een super dag en honeymoon hadden.

Bruidsfotograaf RoosendaalBruidsfotograaf RoosendaalBruidsfotograaf RoosendaalBruidsfotograaf RoosendaalBruidsfotograaf RoosendaalBruidsfotograaf RoosendaalBruidsfotograaf RoosendaalBruidsfotograaf RoosendaalBruidsfotograaf RoosendaalBruidsfotograaf RoosendaalBruidsfotograaf RoosendaalTrouwfoto RosadaTrouwfoto RosadaTrouwfoto RosadaTrouwfoto RosadaTrouwfotograaf RoosendaalTrouwfotograaf RoosendaalTrouwfotograaf RoosendaalTrouwfotograaf RoosendaalTrouwfotograaf RoosendaalTrouwlocatie Hooihuis RoosendaalTrouwlocatie Hooihuis RoosendaalTrouwlocatie Hooihuis RoosendaalTrouwlocatie Hooihuis RoosendaalTrouwlocatie Hooihuis RoosendaalTrouwlocatie Hooihuis RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk RoosendaalTrouwen Kruiskerk Roosendaal

Op zoek naar een Bruidsfotograaf Roosendaal?

Neem dan snel contact op via jamy@lifefromtheinside.nl of het contactformulier. Bekijk ook mijn prijzenpagina en veelgestelde vragen.