Jeroen + Mariken: Bruidsfotograaf Rotterdam

Bruidsfotograaf Rotterdam: Jeroen & Mariken Het huwelijk van Jeroen & Mariken was een hele leuke dag voor mij als bruidsfotograaf. Rotterdam en omgeving was namelijk de plek waar het zich allemaal afspeelde en ik kwam op plekken die ik zelf nog niet kende. Het huwelijk was heel intiem omdat het voor een groot deel in en om het huis van Jeroen en Mariken plaats vond, in de hele fijne wijk Hillegersberg.

Nadat het gezin klaar was vertrok ik alvast naar het oude Raedthuys’ waar ik ze samen met hun familie en vriend opwachtte. Het trouwvervoer was een kinderwagen voor hun dochter, origineel en weer eens wat anders! Vanuit 't Raedthuys konden de gasten wandelen naar het Museum Oud Overschie waar de bruidstaarten klaar stonden. Het museum zelf is prachtig en de tuin is een echt juweeltje, de perfecte plek om je taart aan te snijden en tijd door te brengen met je gasten. Toen de middag op zijn einde liep ging een select gezelschap terug naar het huis van Jeroen & Mariken waar de catering van la vita e bella een prachtig buffet en diner had klaar staan. Het bruidspaar en de gasten zijn nog even door gegaan en ik ging naar huis en heb weer een hele mooie intieme bruiloft in Rotterdam meegemaakt waar ik hopelijk snel weer eens terug kom.

Bruidsfotograaf Rotterdam: Jeroen & MarikenBruidsfotograaf Rotterdam: Jeroen & MarikenBruidsfotograf Rotterdam: Jeroen & MarikenTrouwboeket Rotterdam: Jeroen & MarikenBruidsfotograaf Rotterdam: Jeroen & MarikenBruidsfotograaf Rotterdam: Jeroen & MarikenTrouwen 't  Oude RaedthuysTrouwen 't  Oude RaedthuysTrouwen 't  Oude RaedthuysTrouwen 't  Oude RaedthuysTrouwen 't  Oude RaedthuysTrouwreceptie Museum Oud OverschieTrouwreceptie Museum Oud OverschieTrouwreceptie Museum Oud Overschie

Bruidsfotograaf Rotterdam?

Op zoek naar een bruidsfotograaf in Rotterdam of omgeving? Ik rijd door heel Nederland dus neem contact op via jamy@lifefromtheinside.nl of het contactformulier om te checken of jullie datum nog vrij is.