Stephanie & Maarten – Bruidsfotograaf Utrecht en omgeving

Bruidsfotograaf Utrecht & omgeving - Maarten & Stephanie Bruidsfotograaf Utrecht - Deze bruiloft was bijzonder, niet alleen vanwege de band, fantastische jurk of styling want daar kom ik later op terug, maar vooral omdat ik Maarten al ken sinds 1998 waar wij beide "studeerden" aan de Hogeschool voor de Utrecht in Hilversum en partner was van het webbureau Minus 3 in Amsterdam. Het fotograferen van iemand die je al zo lang kent is spannend maar gelukkig was ik die dag erg op tijd bij het huis van Maarten en Stephanie dat de dag heel relaxt begon met koffie en wat bijkletsen.

 

Maarten was alleen met de kinderen en dus verantwoordelijk voor het gereed maken van de kids. Nadat hij zichzelf in het pak had gehesen vertrok ik naar het ouderlijk huis van Stephanie waar zij zich aan het klaar maken was. Het eerst waar mijn oog op viel was, na Stephanie, haar prachtige jurk van Monique l'Huilier. En toen was het me ook duidelijk, Stephanie was van de details en daarover ook later weer meer. Inmiddels kwamen vrienden en familie naar het huis toe en maakte Stephanie zich klaar voor de komst van Maarten in een wel hele chique oldtimer BWM (niet te huur!). Maarten en Stephanie hadden besloten om elkaar eerst prive te zien en daarna pas aan de familie en vrienden te tonen. Dit heb ik vorig jaar ook al eens meegemaakt en dat is bijzonder intiem en mooi! Dat het emotioneel was dat laten de foto's wel zien. Beneden wachtten de familie en vrienden hen op en begon de feestelijk dag met speeches, cado's en proosten.

Nadat de familiefoto's gemaakt waren gingen we richting Kasteel Groeneveld voor de foto's. Een prachtige locatie met een hoop geschiedenis. Na een rondje rond het kasteel wilde ik naar binnen maar al snel werden we terug gefloten want daar mag je kennelijk geen foto's maken... Niet erg want buiten is het mooi genoeg. Toen het laatste shot gemaakt was, was het tijd om naar de trouwlocatie De Kastanjehof in Lage Vuursche. Daar was het tijd om te gaan trouwen. Mooie worden werden er gesproken, met name door familieleden. Toen de ring er eindelijk omheen was geschoven was het tijd voor taart en champagne! De gasten dachten lekker te kunnen ontspannen maar tot hun verrassing was er een workshop tango dansen. Gelukkig hoefde ik niet mee te doen want dat zag er ingewikkeld uit maar wel heel tof en origineel! Van al dat dansen wordt je hongerig en al snel maakte de dansvloer plaats voor een heerlijk diner met nog meer speeches. De avond werd ingeluid met de tango dans door Maarten & Stephanie zelf. Op een of andere manier hadden zij die dans wel heel erg snel opgepikt... erg indrukwekkend. Bijna net zo indrukwekkend als de partyband Sonny's Inc uit Laren. Heel even dacht ik dat er een concert werd gegeven in Lage Vuursche maar nee, deze band was er voor Maarten & Stephanie. Ze begonnen met een cover van Coldplay en daarmee had de band meteen zijn stempel gedrukt, die gasten weten van Rocken!

Moet ik het nog over de styling hebben! Stephanie heeft net een nieuwe onderneming gelanceerd. Onder de naam EnRich specialiseert zij zich in producten gemaakt van verhuisdekens. De productie wordt in Nederland uitgevoerd in sociale werkplaatsen. Ideaal voor als je een originele en unieke aankleding wilt voor je bruiloft.

En nog vergeten te vermelden, als je nog op zoek bent naar een weddingplanner... Mirjam Shah van Weddingguru Events & Weddings had alles perfect tot in de puntjes verzorgt.

Bruidsfotograaf Utrecht & omgeving - Maarten & StephanieBruidsfotograaf Utrecht & omgeving - Maarten & StephanieBruidsfotograaf Utrecht & omgeving - Maarten & StephanieBruidsfotograaf Utrecht & omgeving - Maarten & StephanieBruidsfotograaf Utrecht & omgeving - Maarten & StephanieBruidsfotograaf Utrecht & omgeving - Monique l'HuilierBruidsfotograaf Utrecht & omgeving - Monique l'HuilierBruidsfotograaf Utrecht & omgeving - Monique l'HuilierBruidsfotograaf Lage VuurscheBruidsfotograaf Lage VuurscheBruidsfotograaf Lage VuurscheOldtimer trouwauto BWMOldtimer trouwauto BWMDe eerste blikDe eerste blik Trouwboeket van Don Florito

Alle bloemen kwamen van Don Florito uit Amsterdam.

BMW oldtimer 3.2 V8Trouwboeket Don FloritoTrouwfoto's Kasteel GroeneveldTrouwfoto's Kasteel GroeneveldTrouwfoto's Kasteel GroeneveldTrouwlocatie De Kastanjehof in Lage VuurscheTrouwlocatie De Kastanjehof in Lage VuurscheTrouwlocatie De Kastanjehof in Lage VuurscheTrouwlocatie De Kastanjehof in Lage VuurscheTrouwlocatie De Kastanjehof in Lage VuurscheTango workshop bruiloft

Bruidsfotograaf Utrecht en omgeving

Op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan snel contact op via jamy@lifefromtheinside.nl of het contactformulier.