Bruidsfotografie Breda - Marleen & Frank

20120908-Marleen-Frank0008-2

Ik woon zelf in Breda en een "thuiswedstrijd" vind ik genieten voor bruidsfotografie. Breda is niet alleen praktisch omdat alles dichtbij is maar vooral omdat ik Breda de mooiste stad van Nederland vind ;) Dus toen Marleen & Frank mij vroegen om hun huwelijk vast te leggen hoefde ik niet lang na te denken en al helemaal niet toen ik hoorde dat ze de dag gingen afsluiten in Landgoed Ulvenhart, nog zo'n pareltje dicht bij Breda.

Het "thema", hoe kan het ook anders, was bier en roze. Roze was de kleur en bier omdat zij beide voor Nederlands grootste bier bedrijf werken. Dat hadden zij maar ook hun vrienden goed doorgevoerd. Zo kregen alle gasten bij de receptie een bieropener aan een roze lintje. Marleen en Frank hadden de taak om alle lintjes te verzamelen om zeker te weten dat ze iedereen gesproken hadden.

De dag begon heel relaxt in hun eigen huis waar Frank heel gespannen op Marleen onderaan de trap opwachtte. Het prachtige weer zorgde er voor dat iedereen buiten naar de speeches kon luisteren en de heerlijke broodjes van K-eet kon lunchen voordat we richting het oude stadhuis van Breda vertrokken. De temperatuur was al flink aan het stijgen en de verkoeling kregen de gasten bij Charelli in Breda. Vanaf Charelli was het richting Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout voor een heerlijk buiten diner dat er uit zag als een plaatje uit de film. De avond begon met een knaller doordat Marleen & Frank, hoe kan het ook anders, in een busje "oude stijl" van Breda bier kwamen aanrijden terwijl alle avondgasten buiten stonden te wachten. Na de openingsdans is het nog goed los gegaan hoorde ik maar toen was ik al weer thuis. Frank en Marleen, heel erg dank dat ik jullie bruiloft in Breda mocht fotograferen!

Marleen & Frank - bruidsfotografie BredaMarleen & Frank - bruidsfotografie BredaMarleen & Frank - bruidsfotografie BredaMarleen & Frank - bruidsfotografie BredaMarleen & Frank - bruidsfotografie BredaBruidsreportage Mezz BredaBruidsreportage Mezz BredaBruidsreportage Grote Kerk van BredaBruidsreportage Grote Kerk van BredaBruidsreportage Grote Kerk van BredaTrouwreceptie Charelli BredaTrouwreceptie Charelli BredaTrouwlocatie UlvenhartTrouwlocatie UlvenhartTrouwlocatie UlvenhartTrouwlocatie Ulvenhart

Bruidsfotografie Breda

Ook op zoek naar een trouwfotograaf? Neem dan snel contact op via jamy@lifefromtheinside.nl of het contactformulier.