Roderik & Marit - bruidsfotografie Gouda

bruidsfotografie gouda

Bruidsfotografie Gouda - Roderik & Maurit wonen heel pitoresk in Haastrecht, dicht bij Gouda. De dag begon samen met hen in hun eigen huis. Ze waren wat zenuwachtig voor de fotoshoot waar we mee startte maar dat viel allemaal erg mee bleek achteraf.

Voor een mooie plek voor de foto's hoefden ze niet lang over na te denken en al helemaal niet lang of ver voor te reizen. Het was een kwestie van de straat oversteken voordat we in het park waren en een rondje liepen. Ondanks dat ze zenuwachtig waren, waren het natuurtalenten. Helemaal verliefd en bezig met elkaar was het voor mij bij wijze van een kwestie op de knop drukken. Volgens mij wilde ze na het rondje nog een keer zo erg was het mee gevallen maar we moesten door want er moest getrouwd worden!

Getrouwd werd er in het stadhuis van Gouda, midden op de markt. Een heel mooi en oud stadhuis met een prachtige zaal om het ja-woord in te geven wat Roderik & Marit ook hebben gedaan. Toen de plechtigheid voorbij was en de rozen gestrooid was het tijd voor een borrel in restaurant Bij Ons en tegen de avond gingen de gasten naar boven waar het diner zorgde voor een volle maag want die was nodig voor de avond die nog lang door zou gaan. Het feest vond plaats in de Spiegeltent, een antieke Belgische muziek- en danssalon die sinds 1982 staat opgebouwd in eengrachtenpand aan de Turfmarkt. bruidsfotografie gouda bruidsfotografie gouda bruidsfotografie gouda bruidsfotografie gouda bruidsfotografie gouda Bij Ons Gouda Bij Ons Gouda Bij Ons Gouda Spiegeltent Gouda Spiegeltent Gouda

Bruidsfotografie Gouda en omgeving

Op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan snel contact op via jamy@lifefromtheinside.nl of het contactformulier.