Marije & Michiel - bruidsfotografie Utrecht

Marije & Michiel - bruidsfotografie Utrecht Marije & Michiel vroeg mij voor hun bruidsfotografie. Utrecht was de plaats waar het zou moeten plaats vinden. Ik heb ze leren kennen via Lonneke, de eigenaresse van Coffee & Cream, het beste koffietentje van Breda waar ik regelmatig te vinden ben. De bruiloft zelf vond plaats in Utrecht en omgeving en ik had enorm veel zin in deze bruiloft omdat ik zelf ook in Utrecht heb gewoond, weer even terug in mijn oude stad.

De temperatuur begon al vroeg zijn best te doen de zon zorgde dan ook voor dat de champagne vroeg open ging. Michiel vertrok vanaf zijn ouderlijk huis naar hun appartement in Utrecht om daar zijn aanstaande beneden bij de trappen in de buitenlucht op te wachten. Een heel mooi en spannend moment! Na wat verfrissing reden wij richting het centrum van Utrecht naar de Dom en Kloostertuin om daar de foto's te maken. Het bood meer dan genoeg plekjes en konden nog wel uren door gaan maar moesten al weer snel door naar het gemeentehuis van Bilthoven, de Bilt, waar zij gingen trouwen. Een mooie trouwlocatie met veel licht (vinden wij fotografen fijn). De trap voor het gemeentehuis biedt meer dan genoeg ruimte voor een groepsfoto waarna het weer richting het centrum van Utrecht was voor een borrel & diner bij restaurant Delano aan de Mariaplaats. Een restaurant dat ik de volgende keer zelf ook ga bezoeken als ik in Utrecht ben, lekker eten en een mooi interieur. Toen iedereen voorzien was van zijn hapje en drankje was het de hoek om naar de Sociëteit de Vereeniging voor het feest. Alsof het nog niet warmer kon worden werd er binnen flink gefeest. Verkoeling kwam toen iedereen binnen was en het begon te regenen, precies op het moment dat ik weer weg ging. Het maakte mij niet uit want ik had een topdag achter de rug!

 

Marije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie UtrechtMarije & Michiel - bruidsfotografie Utrecht