Trouwen Hotel New York - Robbert & Hyke

hotel new york barbershop

Wat uniek, trouwen Hotel New York, de plek waar Robbert & Hyke (die echte fans zijn van het water en Rotterdam) ja zeiden tegen elkaar. Toen we in contact kwamen en de details doornamen werd mij meteen duidelijk dat het een hele relaxte en toffe dag ging worden.

De dag begon met Robbert en zijn vriend die strak voor de dag kwamen door een bezoekje aan de Barbershop beneden in het hotel. In de bar wachtte ze vervolgens Hyke en de rest op om er samen een mooie dag van te maken. In de loft maakte iedereen zich klaar om te gaan trouwen en dat deden ze niet apart maar samen, heel gezellig! Trouwen werd er gedaan in een van de vele mooie zalen en daarna was het richting de Contessa voor een dag op het water! Het schip voerde de gasten de gehele dag langs alle mooie plekken van Rotterdam voordat het aanmeerde voor de receptie. Tussendoor werden we nog overvallen door de mannen van RIB experience waarmee de gasten over het water konden knallen. Toen alles op het einde liep voerde we terug naar Hotel New York waar ik af stapte en de gasten op de boot nog even door gingen.

Ik was al een beetje verliefd op Rotterdam en heb er zelfs een jaar gewoond maar deze dag heeft mij Rotterdam van een andere kant leren kennen en heeft voor mij een speciaal plekje gekregen. hotel new york barbershophotel new york barbershophotel new york barbershophotel new york barbershopTrouwen Hotel New YorkTrouwen Hotel New YorkTrouwen Hotel New YorkTrouwen Hotel New YorkTrouwen Hotel New YorkTrouwen Hotel New YorkTrouwen Hotel New YorkTrouwen Hotel New YorkTrouwen Hotel New YorkTrouwen Hotel New YorkTrouwen Hotel New YorkTrouwen op de ContessaTrouwen op de ContessaRIB experience RotterdamRIB experience RotterdamTrouwen op de ContessaRIB experience RotterdamRIB experience Rotterdam

Trouwen Hotel New York

Meer informatie over trouwen Hotel New York vind je op hun website www.hotelnewyork.nl/trouwen. Ook op zoek naar een trouwfotograaf? Neem dan snel contact op via jamy@lifefromtheinside.nl of het contactformulier.