Trouwen Mijn Keuken - JOHAN & LAURA

Een van de mooie aspecten van bruidsfotografie vind ik zelf het ontmoeten van mensen met een verhaal. Wat voor mij deze bruiloft erg bijzonder maakte was dat Laura uit Schotland kwam en haar familie ook. Dat was voor mij een mooie ervaring maar de dag was op zichzelf al bijzonder genoeg.

Trouwen in een voormalig gemeentehuis

De dag begon zonnig en Laura en haar familie verbleven in een hele ruime (woon)kamer in het Hotel Central in Roosendaal waar zij zich allen klaar maakte. Johan kwam tussendoor nog even langs om de bloemen te brengen maar pech voor hem want hij mocht ook meteen weer naar huis om zichzelf klaar te maken. Ze zouden elkaar pas voor het eerst zien in Mijn Keuken in Wouw. Het gebouw wordt al sinds 1577 vermeld en heeft tot het laatst gediend als gemeente huis. Enorm veel geschiedenis dus en nu fungeert het als top restaurant waardoor het echt een unieke plek is om te trouwen.

Nadat er voor de wet is getrouwd gingen we richting de kerk die achter Mijn Keuken licht waar ze trouwen voor de kerk. Het was echt een enorme (mooie) kerk en met een intiem en klein gezelschap werd het contrast erg groot en indrukwekkend. Als fotograaf kan je niet anders dan heel enthousiast worden van het licht van de raampartijen in een kerk.

Daarna ging het gezelschap weer terug naar Mijn Keuken voor de receptie en het weer werkte perfect mee. Het voordeel van trouwen in Mijn Keuken is dat je je gezelschap heel erg kan verwennen met bijzonder eten en dat hebben Johan & Laura ook gedaan! trouwen mijn keuken trouwen mijn keuken trouwen mijn keuken trouwen mijn keuken trouwen mijn keuken

Trouwen Mijn Keuken

Voor meer informatie over trouwlocatie Mijn Keuken ga je naar: www.mijnkeuken.com.