Esther & Andre – Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam - Voordat je verder leest moet  je eerst de uitnodiging bekijken die Esther & Andre hebben verstuurd. Ok, nu mag je verder... Zoals je las zijn ze getrouwd in theater Walhalla te Katendrecht. Maar voordat ze daar trouwden ging Esther eerst nog even langs Rob Peetoom om haar haar en make-up te laten doen. Andre had "iets" minder werk en al snel waren we op weg naar Katendrecht. Eenmaal in het theater werd je bedwelmt door de zoete popcorn lucht en het was alsof je rechtsreeks de uitnodiging inliep. En of het nog niet zoeter kon, stond er een hele tafel met zoetigheid van Koekela. Na de ceremonie was het de straat oversteken voor het diner bij restaurant De Jonge De Jong. Al zat je vol van de koeken en popcorn, voor het eten daar ontstaat vanzelf weer een gat, zo ongelooflijk lekker! Maar al die calorieën moeten er ook weer af dus was het tijd voor een dansje in het theater waar Dj Daan Modern haar vinyl had draaien op de draaitafels voor een lange avond swingen.

Rob Peetoom Rob Peetoom Rob Peetoom trouwfotograaf rotterdam trouwfotograaf rotterdam trouwfotograaf rotterdam trouwfotograaf rotterdam trouwfotograaf rotterdam theater walhalla theater walhalla theater walhalla theater walhalla theater walhalla theater walhalla trouwfotograaf rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam en omgeving

Op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan snel contact op via jamy@lifefromtheinside.nl of het contactformulier.