Trouwfotografie Breda - Mark & Danielle

Trouwfotografie Breda

Trouwfotografie Breda - De dag van Mark & Danielle begon heel relaxt in Bavel waar ze zich samen met hun kinderen gereed maakte voor een mooie dag in Breda en Ulvenhout. Mark had zelfs de afbeeldingen van zijn kinderen op zijn manchetknopen laten afdrukken!

Vanuit hun huis vertrokken we richting Breda naar de Waalse Kerk waar zij gingen trouwen. Een hele mooie kerk die een beetje in de schaduw ligt van de Grote Kerk waar je eigenlijk zo aan voorbij loopt maar zeker de moeite waard is, je kan er zelfs boven zitten! Aan het einde van de ceremonie kon iedereen blijven want de receptie vond ook in de Waalse Kerk plaats. Een enorm witte taart, super lekker, zorgde voor mij voor genoeg suiker om de dag door te komen. Aan de kinderen was wederom ook gedacht want zij kregen hun eigen miniversie van de taart.

Vervolgens ga ik samen met Mark & Danielle richting Ulvenhout waar we ergens onderweg een stop maakte bij een oude boerderij voor een fotosessie. Alsof er de tijd had stil gestaan, prachtig! Toen de kiekjes er op stonden gingen we door naar de Fazanterie waar de gasten heerlijk konden eten en de kinderen vermaakt werden door ballonartiest Micha de Haan. Het feest ging daarna nog wel even door op de muziek van de DJ.

Trouwfotografie Breda Trouwfotografie Breda Trouwfotografie Waalse Kerk Breda Trouwfotografie Waalse Kerk Breda Trouwfotografie Waalse Kerk Breda Trouwfotografie Waalse Kerk Breda Trouwfotografie Waalse Kerk Breda Trouwfotografie Waalse Kerk Breda Trouwfotografie Waalse Kerk Breda

 

Trouwfotografie Breda: Ja ik wil!

Willen jullie een datum reserveren of meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een email naar jamy@lifefromtheinside.nl.