Verlovingsshoot Robert & Leonie

Een fotoshoot, pre-wedding shoot, e-session of engagement session, dat klinkt veel stylisher! Maar wat is het en wat is het doel ervan? Voor mij als fotograaf is het de manier om het koppel te leren kennen en zij mij. Door voor het huwelijk al foto's te maken leer je elkaar veel beter kennen. Vooraf heb je al mooie foto's en de 'grote' dag is veel relaxter.

Voor de The Perfect Wedding schreef ik een uitgebreid artikel over de pre-wedding shoot. Heb je zelf ideeën voor een originele shoot, lees dan mijn artikel en maak kans op een fotoshoot door mij.

Je hoeft natuurlijk (nog) niet te trouwen om foto's te maken. Zo kreeg Robert van zijn vriendin Leonie een foto-shoot kado. Aan mij de opdracht dat het niet afgezaagd of voor de hand liggend mocht zijn! Dat betekende een city trip in hun eigen stad Breda en eindigen in de nok van restaurant Binnen, een voormalige brouwerij.

VerlovingsshootVerlovingsshoot BredaVerlovingsshoot BredaVerlovingsshootleonie-robert-005leonie-robert-006leonie-robert-007leonie-robert-008leonie-robert-009

Verlovingsshoot is niet saai, boek er ook een!

Wil jij ook een verlovingsshoot? Neem dan contact op of stuur een email naar jamy@lifefromtheinside.nl.