Videograaf bruiloft Haarlem - Sven & Barbara

Videograaf bruiloft Haarlem voor het huwelijk van Sven & Barbara. Een stel dat over de hele wereld woont maar trouwden in hun favoriete stad Haarlem. Zij hadden de "eer" om de eerste trouwfilm te laten maken door Life From the Inside want naast trouwfotografie maak ik vanaf 2014 ook trouwfilms.

Sven & Barbara hebben hun thuis over de hele wereld en de volgende bestemming waar zij gaan wonen is Congo. Een werelds stel met schattige kinderen die wilden trouwen in hun mooiste stad, Haarlem. Vanuit het huis van hun vrienden gingen we in een hele stoere witte Amerikaanse schoolbus naar het Teylers Museum voor de huwelijksvoltrekking en receptie. Het is echt een enorm mooi museum en wij zijn op plekken geweest waar je als gewone bezoeker niet zo maar komt. In de bibliotheek waan je je helemaal in de oude tijd, uiteraard levert dat prachtige beelden op. De trouwzaal was eveneens een plaatje, net als elk plekje in het museum eigenlijk. Hier wil ik wel vaker terug komen! Na de trouwerij en ceremonie gingen we naar restaurant Stempels waar er na een drankje een heerlijke hollandse maaltijd klaar stond, traditioneel en in eind december ook nog eens origineel en toepasselijk!

Videograaf bruiloft Haarlem, Amsterdam e.o.

Ben  je op zoek naar een videograaf bruiloft voor Haarlem, Amsterdam of eigenlijk bijna elke plek in Nederland want reizen zit standaard in mijn pakket. Neem dan snel contact op via jamy@lifefromtheinside.nl of het contactformulier.