Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een email naar jamy@lifefromtheinside.nl of maak gebruik van het contactformulier. Hoeveel foto's maak je en krijgen wij? Ik maak er zoveel als dat er nodig zijn en dat hangt af van jullie dag en de momenten. Uit de gemaakte foto's maak ik een selectie waarna er minimaal 200 over blijven. Maar hoe meer uur ik er ben des te meer foto's maak ik en dat kan oplopen tot wel 450 foto's!

Wanneer krijgen wij de foto's? Zo snel mogelijk uiteraard. Gemiddeld duurt het vier weken voordat jullie alle foto's ontvangen.

Hoe krijgen wij de foto's? Als ik klaar ben dan zet ik de foto's in een online gallery die afgeschermd is met een password. Deze kun je delen met je familie en vrienden. Daarna stuur ik een link waarmee je jullie foto's in hoge en lage resolutie kan downloaden.

Kunnen wij onze datum reserveren? Ja dat is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat houdt die overeenkomst in? Heel simpel. Als jullie mij boeken dan betalen jullie 1/4 voor het vast leggen van de datum. De andere 3/4 betalen jullie een maand voor de trouwdag.

Eet je mee? Graag! Het liefst eet ik wat jullie eten maar met een "artiesten"-maaltijd ben ik ook blij. Wel zou ik graag apart eten, het is mijn enige moment van rust, zo kan ik de batterij weer helemaal opladen.

Wat als je camera stuk gaat? De kans dat er iets stuk gaat is klein. Voor de zekerheid neem ik altijd backup apparatuur mee.

Wat als je ziek bent? Het is lang geleden maar ook hier, de kans is klein. Ik ben oprichter en aangesloten bij de TOP, een netwerk van professionele trouwfotografen. Mocht er echt iets aan de hand zijn dan is een collega snel te bereiken die kan helpen.