De beste beveiliging technieken voor uw huis of winkel

Brutale Inbrekers

Helaas worden inbrekers brutaler en geavanceerder in de tactieken die ze gebruiken om huizen en winkels in te breken. Het klassieke alarmsysteem waar er een luid alarm afgaat en de politie ingeschakeld wordt vaak genegeerd aangezien de dieven snel naar binnen gaan en weer naar buiten rennen, voordat iemand kan reageren. Om deze redenen zijn er ook steeds innovatievere alarmsystemen. In dit artikel bespreek ik de beste en meest originele alarmsystemen om uw huis of winkel inbraak beveiligd te krijgen.

Mist alarm

Een van de meest originele alarmsystemen die momenteel op de markt is zijn de zogenaamde mist alarmen. Dit klinkt misschien apart aangezien een mist alarm meer klinkt als iets om schepen op zee te waarschuwen maar steeds meer winkels maken er gebruik van. Zoals aangegeven in de inleiding van dit artikel willen veel inbrekers snel de winkel in en weer uit. Ze nemen niet alle tijd om onder schot bijvoorbeeld een winkel kalm te beroven. Het zal erg snel gaan. Daarom zijn mistalarmen zo effectief. Ze vullen in een paar seconden de gehele winkel met mist waardoor de dief compleet gedesoriënteerd zal worden.

De mistgeneratoren die de mist creëren werken effectief en creëren een mist die niet schadelijk is voor de gezondheid. Op deze manier blijven andere klanten in de winkel en uzelf of uw medewerkers gezond en veilig. Het effect van de mist is dat het zicht van de dief volledig wordt ontnomen waardoor hij niet zomaar de uitgang van de winkel zal vinden. Een mistgenerator werkt effectief en snel.

Mobiele app en snelle reactie

De snelheid van de verspreiding van de mist is natuurlijk ook belangrijk. Sommigen zullen misschien denken dat het verspreiden van de mist net zo lang duurt als bij een mistmachine die bijvoorbeeld wordt gebruikt bij Halloween feesten. Maar dat ligt in dit geval erg anders. Het alarm werkt bijna als een airbag die slechts in een enkele seconden de gehele ruimte zal vullen.

Een andere nieuwe en zeer effectieve vorm van alarmsystemen zijn alarmsystemen die met mobiele apps werken. Wanneer je ver van huis bent bijvoorbeeld op vakantie en de buren ook weg zijn of niet goed opletten wat er naast hun huis gebeurt, kan je huis zomaar worden leeggeroofd. Zelfs met een alarmsysteem dat afgaat kunnen de buren mogelijk niet op tijd reageren of zelfs denken dat het vals alarm is. Daarom kun je tegenwoordig een mobiele app installeren waardoor je zodra het alarm afgaat een notificatie krijgt op je telefoon en de buren en politie kunt waarschuwen.

About

No Comments

Leave a Comment