De zomer vraagt om andere schoenen dan de winter

Via Vai

In de winter draag je stevige schoenen, met een warme voering. Toch? Enkellaarsjes, hoge sneakers, laarzen, noem maar op. Maar nu de lente er is en de zomer weer voor de deur staat, wordt het wel weer eens tijd voor andere schoenen. Want die zware schoenen zijn natuurlijk geen gezicht onder je rokje of je korte broek. Kijk eens bij de schoenen van Via Vai. Ik weet zeker dat je daar gaat vinden waar je gelukkig van wordt. Schoenen in alle soorten en maten. In alle kleuren en materialen. Ga er maar eens voor zitten en laad je winkelmandje in de online winkel vol.

Je voeten worden blij van een andere vorm schoenen

Heb je de hele winter op sneakers gelopen? Of juist op hakken? Dan zijn je voeten wel eens toe aan een verandering van hun omgeving. Je zult het merken zodra je een ander model schoenen aantrekt. Sowieso is het verstandig om regelmatig van schoenen te wisselen. Je hoeft dan niet eens van merk te wisselen, want bij Via vai vind je schoenen in alle denkbare modellen. Voor je voeten, je knieën, je heupen en je rug is het goed om regelmatig te wisselen. Maar ook voor je schoenen is het beter. De schoenen krijgen dan de tijd om even uit te wasemen. Zo gaan ze langer mee.

Verzorg je voeten goed

Door goede schoenen te kopen en te dragen, ben je al een heel eind op weg. Maar je kunt nog meer doen om goed voor je voeten te zorgen. Ga eens naar de pedicure en laat je voeten eens opfrissen. Even je eelt laten schrapen en je nagels laten knippen. En dan natuurlijk een mooi lakje erop. Je kunt er dan weer even tegen. Zeker wanneer je open schoenen draagt, ziet dat er extra mooi en zomers uit.

Dus voor welke Via vai schoenen ga jij deze zomer?

Voor sneakers in vrolijke kleuren? Voor sandaaltjes met of zonder hak? Of kies je espadrilles met een extra dikke zool? Ook die zijn in diverse kleuren te koop. Je kunt je complete zomercollectie in één webshop vinden. Ook de hipste mode kun je hier vinden: schoenen in mooie dierenprints. Kies je dan voor panter-, tijger of slangenprint? Jij kunt precies die schoenen kiezen die het best bij de rest van je outfits passen. Of draai je het om en kies je eerst de mooiste schoenen voor je op zoek gaat naar de rest van je zomergarderobe?

About

No Comments

Leave a Comment