Wanneer zou je kunnen kijken naar een upgrade naar Magento?

Ben je op dit moment actief in de online wereld? Dan is de kans groot dat je ooit al eens van Magento hebt gehoord. Zeker als je op dit moment een eigen webshop hebt is de kans groot dat je bekend bent met het platform. Echter, er zijn ook nog een aantal andere ondernemers die nog niet precies weten wat Magento nou eigenlijk is en wat de mogelijkheden zijn van een Magento webshop.

 

Een krachtig e-commerce platform

Magento staat ook wel bekend als het krachtigste e-commerce platform van het moment. De kans is dan ook erg groot dat je ooit al eens op een Magento webshop gewinkeld hebt. In veel gevallen zal dit een prettige ervaring geweest zijn. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer grote en professionele webshops voor het Magento platform, maat wat is er nou eigen beter aan het Magento platform? Allereerst is een Magento webshop velen malen sneller. Dit zal positieve effecten hebben op de gebruiken van jouw webshop. Wanneer een gebruiker van jouw webshop op een landingspagina terecht komt, is het erg belangrijk dat deze pagina snel laadt. Als je gebruik maakt van een standaard WordPress of Shopify webshop is de laadtijd in veel gevallen enkele seconden. Dit geldt niet voor een Magento webshop, een webshop op dit krachtige e-commerce platform laadt binnen enkele ogenblikken.

 

Een snelle laadtijd zorgt voor een hogere conversieratio

Als je op dit moment al een webshop hebt op een standaard platform, zoals Shopify of WordPress, dan zou je eens kunnen kijken naar een upgrade naar Magento. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je conversieratio gigantisch omhoog gaat. Dankzij de korte laadtijd van de webshop zal de klantervaring beter zijn. Dit resulteert in een verhoging van de conversieratio. Als je op dit moment een conversieratio hebt van 2% en je weet deze te verhogen naar 3%, dan betekent dit geen groei van 1% maar van 50 procent. Kortom, als je op dit moment een webshop hebt met een goede basis, dan kan Magento een flinke boost geven.

 

Een Magento webshop bouwen, waar moet je op letten?

Wil je een Magento webshop laten maken? Dan komt hier veel bij kijken. Het is allereerst van belang om jezelf goed te verdiepen in de mogelijkheden van het platform. Daarnaast is het belangrijk om naar een echte Magento B2C expert te gaan. Als laatst is het natuurlijk prettig als de ontwikkelaar je persoonlijke aandacht geeft en meedenkt met jouw bedrijf. 

 

About

No Comments

Leave a Comment