4x waarom travelstof kleding populair is onder de vrouwen!

Het kan tegenwoordig bijna niet meer missen in je kledingkast, een kledingitem gemaakt van travelstof. Dit super fijne materiaal is op dit moment razend populair en brengt een aantal voordelen met zich mee die voor vrouwen ontzettend gunstig zijn. Van travelstof worden zowel onderstukken gemaakt zoals broeken maar voor bovenstukken zoals shirts en blazers. Verder zien we dat de jurken van travelstof ook gewild zijn tegenwoordig. In deze blog zetten we de meest verrassende voordelen op een rijtje. De travelstof items zullen je verbazen en waarschijnlijk hangen ze na het lezen van deze blog ook in jouw kledingkast! 

Onderhoud

Het onderhouden van travelstof materiaal is ontzettend makkelijk. De stof kan gewoon gewassen worden met andere kledingstukken en droogt daarnaast ook super snel. Misschien wel het grootste voordeel voor vrouwen is dat je de kledingitems gemaakt van travelstof niet hoeft te strijken. Ze zijn vormvast en blijven mooi in model zitten. Dit scheelt natuurlijk veel tijd en versnelt het wasproces. Zeker voor als je een keer haast hebt is dit heel handig!  

kreukt niet 

Zoals hierboven al genoemd is hoef je travelstof kleding niet te strijken. Dit kan ook niet omdat de kans groot is dat de stof verkleurd of meerekt wanneer je dit wel doet. Dit betekent natuurlijk dat de stof niet kreukt en altijd mooi in model zal blijven zitten. Door het vormvaste materiaal en de rekbaarheid van travelstof hoef je je geen zorgen te maken over het kreuken van je kleding en zie je er altijd netjes en verzorgd uit.  

Comfortabel en goed te combineren

De fijne en niet kreukende travelstof laat zich ontzettend comfortabel dragen. Deze kledingitems voelen namelijk lekker losjes aan en zien er toch altijd netjes uit. Travelstof ademd goed waardoor de kleding nooit zal plakken aan je lichaam en lekker luchtig aanvoelt. Daarnaast kun je deze items in verschillende stijlen combineren. Als basis kun je bijvoorbeeld een travelstof broek zwart of een groene broek travelstof gebruiken om deze vervolgens casual of juist heel chique te combineren met andere kledingstukken. Maak je outfit af met een stoere sneakers of een elegante hak en je bent meteen klaar voor elke gelegenheid.      

Lang mooi

Travelstof kleding blijft altijd mooi in model zitten. Niet geheel onbelangrijk, dit materiaal heeft daarnaast ook een hele lange levensduur. Dit fijn geweven materiaal bestaat grotendeels uit polyamide waardoor het materiaal niet pilt. Het blijft dus lang mooi uitzien. Daarnaast zal de kleur van travelstof kleding niet snel vervagen. Je krijgt bij deze kleding dus echt waar voor je geld. Wacht niet langer en haal deze toffe travelstof kleding in huis.

About

No Comments

Leave a Comment