Tips om je huis op orde te maken!

Ben jij echt een freak als het gaat om het ordenen van jouw huis? Wil je alles op de juiste plek hebben en niemand mag dit veranderen? Dan kan het lezen van deze blog je wellicht nog  helpen om meer ordening te krijgen. Om heel eerlijk te zijn, er is toch niks ergs aan een freak zijn die alles netjes en opgeruimd wilt hebben. Het geeft namelijk een bepaalde rust en voldoening wanneer dit zo is. Ik ken het namelijk zelf ook, in mijn eigen huis heb ik alles op een rijtje en alles heeft een eigen plek.

Stazakken

Het hebben van stazakken in huis is echt optimaal om het goed op orde te hebben. Wanneer je bijvoorbeeld elke ochtend een yoghurt met bepaalde noten eet, dan kan je al die noten in stazakken stoppen. Daarnaast kan je het ook nog labelen met namen, dit maakt het heel netjes in de kasten en het is gemakkelijk te pakken. Deze stazakken is ideaal voor eten want er komt geen lucht bij waardoor het nog eetbaar is. Het is stevig en het heeft een platte bodem waardoor het kan staan. Het kan ook niet scheuren door een extra dikke lasnaad in het materiaal.

Gripzakjes

Voor wat kleinere producten zoals knopen van kleding of andere kleine dingen die niet kwijt mogen raken maar wel geordend moeten kan je gripzakjes gebruiken. Dit is heel handig want het zijn kleine zakjes wat heel netjes staat. Stop het bijvoorbeeld in een grote doos met allemaal van dit soortzakjes. Wat ik ook veel mensen zie doen, is een groot aantal van dit soort zakjes kopen en gebruiken bij hun eigen bedrijf om bijvoorbeeld sieraden of snoep in te verkopen. Dit is ook beter voor je bedrijf want het ziet er netter uit.

Tip van de blog!

Wanner je er dus voor hebt gekozen om dit soort zakken te kopen is het tijd om deze netjes in de kast of in een doos te leggen. Ikzelf gebruik deze zakken ook en ik heb alles netjes geordend op product, dus de noten bij de noten en de snoepjes bij de snoepjes. Daarnaast heb ik het ook nog op kleur gedaan waardoor het overzichtelijker is. Bovendien kan je nog kleine labels erop plakken met de naam van het product. Als laatste tip geef ik mee dat je een kijkje moet nemen bij Packlinq.nl. Zij hebben een ruim aanbod met een uitstekende service.

About

No Comments

Leave a Comment