Hoe zorg je voor een knus huis?

Je eigen stekkie is natuurlijk jouw save place. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je huis veilig en vertrouwd moet voelen en daar heb je zelf ook invloed op. Als je je eigen huisje hebt zorg je er ook voor door je eigen spullen dat het voelt als “thuis”. Toch ontbreekt er soms een bepaalde sfeer. Je kan niet vinden waar het aan ligt, maar je bent toch nog opzoek naar dat stukje vertrouwdheid. Het is erg prettig om dat gevoel te hebben, omdat het dan ook vaak erg fijn aanvoelt als je thuiskomt na een lange werkdag. Daarom gaan wij vandaag wat tips bespreken die ervoor zorgen dat je huis lekker knus wordt. Zo kan je ultiem relaxen en genieten van je eigen stekkie.

Kussens en kleden

De woonkamer is natuurlijk dé ruimte waar je tot rust kan komen. Het is daarom ook goed om een fijne bank aan te schaffen waar je zelf goed op kunt zitten en liggen. Maar alleen de bank is natuurlijk niet genoeg. Schaf kussens en kleden aan, zodat je ultiem kunt relaxen op je bank voor de TV. Dit zou natuurlijk ook in je bed kunnen, maar je bed is om in te slapen. Vermijd je bed daarom ook zo veel mogelijk en gebruik je bed alleen waarvoor hij gemaakt is: om te slapen. Door middel van vrolijke en zachte kussens kun je op je bank ook relaxen. Het is niet alleen voor jezelf erg relaxt, maar vrolijke kussens staan ook heel knus en sfeervol.

Daarbij is een kleed ook onmisbaar. Neem bijvoorbeeld als voorbeeld: een groene plaid. De kleur groen is een ontzettend populaire kleur voor de herfst die weer voor de deur staat. Een groene plaid staat mooi op de bank, maar ligt natuurlijk ook heerlijk als je je serie aan het kijken bent. Een groene plaid zorgt dus niet alleen voor een leuke uitstraling op de bank van je woonkamer, maar is voor jezelf ook alleen maar prettig en praktisch.

Kaarsen

Het wordt alweer steeds sneller donker. De een is daar helemaal niet blij mee terwijl de ander het juist altijd wel gezellig vindt. In de periode dat het sneller donker wordt is het ontzettend gezellig om kaarsen aan te schaffen en deze ’s avonds aan te steken. Zo heb je ook niet heel veel licht nodig en laat je je kaars lekker branden. Dit ziet er niet alleen sfeervol uit, maar is ook goed voor je nachtrust!

About

No Comments

Leave a Comment