Is jouw badkamer toe aan een opknapbeurt?

bad

De badkamer is een plek waar je dagelijks komt. Een plek in huis die zo een belangrijke functie vervult in je dagelijks leven verdient natuurlijk wel een beetje aandacht. Is jouw badkamer saai en kleurloos? Mag jouw badkamer wel wat meer warmte en luxe uitstralen? Lees dan vooral verder. We hebben een aantal bruikbare tips die van jouw badkamer weer een rustgevende plek maken waar je graag komt.

Een bad in je badkamer is intens genieten

Als je toe bent aan iets nieuws in je badkamer is het misschien tijd om over te stappen op een bad in plaats van een standaard douche. Een bad geeft je badkamer gelijk een hele andere uitstraling. Daarnaast kan je een bad gebruiken om heerlijk te ontspannen. Wanneer het jou uitkomt pak je een momentje voor jezelf en dompel je jezelf onder in een warm bad. Maar dit moment kan je natuurlijk ook delen met je partner. Beleef heerlijke intieme momenten in je eigen badkamer. Met een bad ervaar je pure luxe in eigen huis.

Een badkamerspiegel als kers op de taart

Het samenstellen van een mooie badkamer zit hem in de details. Met alleen een mooi bad kom je er natuurlijk niet. Door voor een strakke badkamerspiegel te kiezen kan je je badkamer een andere uitstraling geven. Kies een spiegel die past bij de rest van je badkamer. Hierdoor zal je badkamer meer als één geheel ogen. Dat zorgt voor optische rust. En dat is precies wat je wilt als je een badkamer binnenstapt. Daarnaast kom je in de badkamer voor je persoonlijke hygiëne. Dan is een goede spiegel natuurlijk cruciaal. Je wilt niet dat je spiegel direct beslaat als je de kraan open draait. Daarnaast is het ook fijn om goed fel licht bij handen te hebben anders zie je nog steeds niet veel. Bij Douche Concurrent hebben ze spiegels met ingebouwde verlichting. Zo heb je altijd voldoende licht om jezelf goed te zien en jezelf te verzorgen.

Geef je badkamer kleur!

Wil je af van die saaie witte badkamer? Dat kan heel simpel. Tegenwoordig is het namelijk helemaal in de mode je kamer warmte te geven met een leuke felle kleur. Doe eens gek en geef een wand in je badkamer een kleur naar eigen smaak. De fel gekleurde muur zal zorgen voor een leuk contrast. Daarnaast kan je de badkamer decoreren in de kleur van de muur. Zo maak je de muur onderdeel van de badkamer.

About

No Comments

Leave a Comment