Eindelijk een goed cadeau voor iemand die alles al heeft.

pinpas

Ieder jaar weer een nieuwe uitdaging, wat moet ik mijn schoonbroertje nou toch eens geven? Die jongen heeft letterlijk alles al wat zijn hartje begeert. Om nou met lege handen aan te komen op zijn verjaardag is ook weer zowat, al zal je het bijna doen. We besloten eens op zoek te gaan naar een origineel idee.

 

Geld uitgeven, is dat een hobby?

Als grapje zei ik tegen mijn man dat het misschien wel een idee is om een portemonnee te kopen voor mijn schoonbroertje, geld uitgeven blijkt zijn hobby te zijn dus, waarom niet? Op internet kwam al snel de secrid wallet naar boven, dit is een heel sterk hoesje vooral voor pasjes bedoeld. De secrid wallet is compact en past daarom gemakkelijk in een zak. En, heel belangrijk, het hoesje is beschermd tegen het skimmen op afstand. De bankpas kan dus niet vanuit de broekzak uitgelezen worden. Aangezien hij gemiddeld 1x in de maand naar het buitenland gaat, leek ons dat wel een sterk argument voor het cadeau. Je had verschillende modellen en uitvoeringen. We kozen voor een dubbele secrid wallet, deze kan aan 2 kanten geopend worden en aan beide kanten zitten er vakjes voor bankpassen en contant briefgeld. Zelf vonden wij een ledere variant wel bij hem passen, netjes en basic.

 

 

Nog nooit zo blij gezien met een cadeau

Na jaren maar troep aan hem te hebben gegeven omdat we anders met lege handen zouden aankomen, hadden we dit jaar toch echt het goede cadeau uitgezocht. Hij was er namelijk heel erg blij mee, zo blij had ik hem echt nog nooit gezien met het cadeau. Hij vertelde dat hij zelf ook al had gekeken naar de secrid wallet maar hij het zichzelf niet gunde. Hadden wij even geluk! Hij bedankte ons meerdere malen, vertelde dat hij het een heel gaaf systeem vindt. Er zit namelijk een soort hendeltje onder de secrid wallet, als je dat hendeltje om haalt schieten de pasjes iets omhoog zodat je de pasjes gemakkelijk eruit kunt trekken. Het grappige was, de volgende dag kwam mijn man naar mij toe en vertelde dat hij er zelf ook éen had besteld, hij vond het ook een heel erg handig systeem. Ik was vooral blij dat we eindelijk een cadeau hadden gevonden voor de man, iets wat je letterlijk aan iedereen kunt geven. Tenzij ze er zelf al éen hadden aangeschaft natuurlijk. Mijn vader is binnenkort jarig, ik weet al wat hij krijgt!

About

No Comments

Leave a Comment