Leukste accessoires voor je hond

Veel Nederlanders hebben een hond, maar zij hebben maar weinig accessoires die het leven van de hond en de eigenaar makkelijker maken. Hieronder kan je ongetwijfeld enkele leuke accessoires vinden die geschikt zijn voor honden. 

 

Hondenhalsband 

Elke hond heeft een halsband nodig want dit is handig als je met de hond een stukje wilt gaan wandelen of als je je hond wilt gaan uitlaten. Een halsband hond zijn er in duizenden verschillende modellen en kleuren daarom is er altijd wel een halsband vinden die bij jou en je hond past. Zorg ervoor dat je niet een te strakke als want aanschaft want dat kan gaan irriteren bij de hond, vooral wanneer je aan het wandelen bent. Ook is het belangrijk dat je een hondenhalsband van de juiste stof haalt. 

Naamplaatje

Het is verstandig om je hond te voorzien met een naamplaatje dat je kan ophangen aan de ketting. Als je onderweg loopt dan is er een kans dat iemand tegen het lijf loopt en naar het naamplaatje dat aan de ketting hangt kijkt. Als je je telefoonnummer of adres op staat dan kan je ervan uitgaan dat de persoon ook contact met jou op neemt. Een naamplaatje voor je hond kan je laten maken bij een dierenwinkel of een webwinkel dat zich richt op het verkopen van dierlijke producten.

Hondenstoel

Als jij je hond wilt meenemen naar het bos of naar het strand, dan moet de hond heel vaak in de auto vervoerd worden. Als je een te kleine kofferbak hebt dan is dat zeer vervelend voor de hond en moet hij of zij op een passagiers plek zitten. Vaak zit dan de hele achterbank vol met hondenharen die je maar moeilijk kan verwijderen. Het is daarom mogelijk om een hondenstoel aan te schaffen die geschikt is voor de auto. Dit is niet letterlijk een stoel, maar meer een hondenmand voor op de achterbank.

 

GPS Tracker

Als je met de hond naar het strand of bos gaat, dan wil je de hond zo veel mogelijke los laten lopen. Soms raak je het overzicht kwijt waar de hond daadwerkelijk is en dat kan best beangstigend zijn. Daarom is het verstandig om de hond te voorzien van een GPS tracker. GPS tracker die geschikt is voor honden kan je eenvoudig aan de ketting van de hond hangen. Via de mobiele app kan je eenvoudig zien waar je hond zich begeeft. Ook krijg je via de app een melding als je hond te ver bij jou uit de buurt is. Deze meldingen kan je zelf je instellen via de app aan de hand van het aantal meters.

About

No Comments

Leave a Comment