Onverwachte eye opener voor mij als insider

laminaat

Zoals je weet ben ik op de hoogte van heel veel zaken. Van mode tot aan DNA-testen en van katten tot aan een studiekeuze. Ik vind het allemaal ontzettend interessant. Daarom was ik zo verbaasd toen ik iets nieuws te weten kreeg. Dit was echt een onverwachte eye opener voor mij als insider. Ik ben namelijk druk met het renoveren van mijn huidige woning. Daarom ben ik me aan het verdiepen in allerlei opties, interieurtrends en nog veel meer. De onverwachte eye opener heeft betrekking op de vloer en vloerbedekking. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder en let your mind be blown as well!

Nooit meer koude voeten

Eerst moet je iets van mij weten. Ik ben van nature een ontzettende koukleum. Over het algemeen heb ik koude voeten of handen. Daar kan ik weinig aan doen. Vooral in de winter is dit vervelend. Daarom besloot ik mezelf in te lezen in de mogelijkheden om vloerverwarming aan te leggen tijdens de renovatie. Met vloerverwarming zal ik namelijk nooit meer koude voeten hebben! Bovendien is het ook nog eens een milieubewuste optie. Dat is nog eens een leuke bijkomstigheid. Er was echter wel een mogelijk nadeel: ik was al verliefd geworden op laminaat.

Vloerverwarming en laminaat

Voordat ik vloerverwarming overwoog, had ik mijn perfecte laminaat al gevonden bij Laminaat&Parket. De keuze had ik puur gevoelsmatig gemaakt. Ik zal dit laminaat en was gewoon gelijk verkocht. Dat heb je soms wel eens met bepaalde producten en dingen. Ik had dus helemaal geen rekening gehouden met de specificaties en de mogelijkheid om het laminaat te combineren met vloerverwarming. Dus toen ik vloerverwarming overwoog, kon het mogelijk niet doorgaan door mijn laminaat keuze.

Vroeger werd vloerverwarming namelijk vooral gecombineerd met een pvc vloer. Daarom was ik bang dat mijn laminaat niet geschikt was ervoor. Gelukkig zag ik beren op de weg die er helemaal niet waren. Laminaat&Parket verkoopt enkel kwalitatieve producten. Tegenwoordig is er veel laminaat op de markt dat gewoon gelegd kan worden op vloerverwarming. Het voornaamste waar je nog op moet letten is de ondervloer. Dat was nou eens een onverwachte eye opener voor mij!

Beslissing snel genomen

Toen ik eenmaal te weten was gekomen dat mijn laminaat geschikt was voor vloerverwarming, was de beslissing snel genomen. Ik ben direct een bedrijf gaan zoeken die de taak op zich kon nemen. Zelf ga ik echt niet stuntelen met het leggen van vloerverwarming! Wat ik je met mijn ervaring vooral wil meegeven, is dat een klein beetje onderzoek soms tot positieve verrassingen kan leiden.

About

No Comments

Leave a Comment