Een onverwachte unieke ervaring

vergaderlocatie Rotterdam

Naast deze leuke blog hebben wij insider een gewone dagbaan. Zo ben ik dagelijks te vinden op een kantoor. Je kent het wel. Ik werk achter mijn bureautje aan mijn computer en zo nu en dan hebben we vergaderingen. Prima werk waar ik de kost mee verdien. Over het algemeen gebeuren er geen bijzondere, vreemde dingen. Maar! Af en toe verrast het management ons met leuke uitjes en creëren ze unieke ervaring. Onderlaatst was het weer helemaal raak. Ik ga je vertellen wat mijn onverwachte unieke ervaring was op het werk. Ben je benieuwd? Je ontdekt het vanzelf als je verder leest!

Korte omschrijving van werk

Ik ga niet aan de grote klok hangen voor welk bedrijf ik dan werk. Nee, dat is niet echt mijn stijl. Wel kan ik mijn werk een beetje omschrijven. Ik houd me over het algemeen bezig met technologie – en dat doe ik op een kantoor in Rotterdam. Zoals je misschien wel verwacht ben ik altijd op zoek naar nieuwe ideeën om unieke dingen te creëren. Aangezien het maken van nieuwe spullen niet zomaar gebeurt, hebben wij intern van tijd tot tijd de nodige vergaderingen. Deze zijn meestal relatief saai en niet iedereen doet even actief mee aan de meeting. Het was inmiddels zelfs een ongoing gag geworden dat onze vergaderingen echt het toppunt van saaiheid waren. Het management besloot dat ze maar eens moesten ingrijpen.

Geen standaard ervaring

Normaliter vinden de vergaderingen plaats in hetzelfde pand als ons kantoor. Dat is namelijk lekker makkelijk. Het nadeel daarvan is echter wel dat mijn collega’s soms weggeroepen worden in verband met telefoontjes of vragen van anderen. Bovendien moet ik toegeven dat ik ons kantoor niet bepaald inspirerend vind – maar dat is wellicht een andere blog. Het management had door dat niet iedereen even blij was met de standaard ervaring van de vergaderingen. Ze gingen op zoek naar een oplossing. Uiteindelijk besloten ze een externe vergaderlocatie Rotterdam te huren.

Deze vergaderlocatie lag redelijk in de buurt bij ons pand. We konden het lopend af. Waarom hebben ze een vergaderlocatie Rotterdam gehuurd? Voor verandering van spijs, zoals we dat in het Nederlands mooi zeggen. Het management hoopte door de locatie van de vergadering te veranderen iedereen positief te prikkelen. En dat is gelukt! Het kleine loopje naar de vergaderlocatie, de nieuwe inspirerende omgeving en alles bij elkaar zorgden ervoor dat het een onvergetelijke en unieke ervaring was! Daarom raad ik alle HR managers aan om eens een vergaderlocatie Rotterdam of waar dan ook te huren. Ontdek zelf hoe positief effect iets simpels als een andere locatie kan hebben op de saaie vergaderingen!

About

No Comments

Leave a Comment