Rondreis Maleisië: inside tip; gewoon doen!

rondreis Maleisië

Even echt een inside nieuwtje: een rondreis Maleisië is absoluut de moeite waard. Ik denk niet dat je een mooier land gaat vinden. Misschien ben ik bevooroordeeld omdat ik net terug ben, maar ik wilde dit meteen met jullie delen. Een rondreis Maleisië is fantastisch, een enorme belevenis en iets waar je nog jaren later met plezier op terugkijkt. Maar laat ik bij het begin beginnen. Want we waren het helemaal niet van plan om zover af te reizen. In eerste instantie stond een bestemming vlakbij op het programma. Tot een kennis van ons over haar rondreis Maleisië vertelde. We gingen eens googelen, gewoon voor de gein. Dat hadden we natuurlijk beter niet kunnen doen. Want we waren al snel verkocht. De bestemming dichtbij, gekozen omdat we dan niet heel lang hoefden te reizen, was vergeten. We gingen naar Maleisië.

Rondreis Maleisië: dit moet je doen

Droom je van liggen op een wit strand aan een azuurblauwe zee? Dan is het eiland Tioman echt iets voor jou. Hier in de buurt zijn een aantal seizoenen van Expeditie Robinson opgenomen dus dan weet je ongeveer al hoe het eruit ziet. Het is echt alsof je in een paradijs komt. Zo’n gebied waarvan je denkt dat het alleen in je dromen bestaan. Ik heb daar op het strand gelegen en ik heb in die zee gezwommen. Het was fantastisch. Als je even genoeg hebt van al dat natuurschoon ga je naar Kuala Lumpur, een drukke en levendige stad waar je veel kunt winkelen en veel kunt bekijken. En natuurlijk kun je er ook genieten van heerlijk en bijzonder eten. Tijdens je rondreis Maleisië kun je ook de jungle niet overslaan. De echte jungle dus met een keur aan bijzondere bomen, planten en dieren.

En wat nog meer

Theeplantages, de Parel van de Oriënt, bijzondere bouwkunst, tempels, palmbomen en nog meer stranden. Ik kan nog wel uren doorgaan. Daarom is het goed om te weten dat je nooit heel Maleisië kunt zien in één rondreis. Dus bepaal van te voren goed wat je wilt zien en besluit gewoon later nog eens terug te komen. Geloof me, dat wil je als je er ooit bent geweest. Bereid je reis goed voor en laat je ook goed informeren. Maar dan rest je niets anders dan je koffer te pakken en te gaan. Vervolgens is het genieten, elke dag weer van dit hele bijzondere land!

About

No Comments

Leave a Comment