Shortlease voor de medewerkers

De dag begint vroeg. Ik spring uit mijn bed en ga onder een heerlijk warme douche. Ik heb muziek op de box gezet zodat ik in de ochtend lekker kan genieten van muziek. Ik kleed me om en maak een lekker ontbijtje voor mezelf. Ik koos ervoor om een lekker eitje te maken. Na het maken van het eitje en het zetten van een kopje koffie ben ik snel naar werk gegaan. Ik sprong op de fiets en ging naar werk.

Vol kantoor

Op werk was er een vol kantoor. We waren bezig met een aantal veranderingen. Daarom was iedereen dan ook druk bezig met van alles omgooien. Zo kreeg ik ook een taak om het een en ander uit te zoeken. Zo moest ik kijken naar auto’s voor de medewerkers. Ik ging daarom opzoek naar short lease. Een short lease is een gehuurde auto. Hiermee kan je direct rijden, je hebt geen vaste looptijd en het is ook nog is per dag opzegbaar. Op de site van Blankert kwam ik ook op shortlease zakelijk terecht.

Blankert

Bij Blankert hebben ze een hoog aantal aanbod van auto’s van diverse merken en modellen. Een voorbeeld van een aantal merken die ze aanbieden zijn Audi, BMW, Ford, Fiat, en nog veel meer bekende merken. Het fijnst aan deze service is dat je zorgeloos auto kan rijden. Je bent verzekerd van optimale mobiliteit en uitgebreide service. De operationele kosten zijn in de prijs inbegrepen het is alleen exclusief BTW. Maar dit betekent dat reparaties, verzekeringen en afschrijvingen voor je worden geholpen.

Wat gebeurd er met schade?

Het handige van shortlease zakelijk is wanneer je een medewerker een auto voor een bepaalde periode wil geven. Wanneer de medewerker ontslag neemt of ontslagen wordt kan het contract op elk moment kosteloos worden opgezegd na een maand. Tijdens het rijden in een shortlease auto, kan er natuurlijk ook schade gereden worden. Wat dan? Dan kan je binnen 24 uur een bericht sturen met de schade en een schadeformulier.

Altijd comfortabel

Naast deze belangrijke informatie moeten we natuurlijk ook kijken of het binnen het budget valt. Zo zijn er verschillende aanbiedingen om zo kosten te besparen. Ook staan ze je persoonlijk te woord om zo een passende auto te vinden. Op deze manier is de kans klein dat je in een niet comfortabele auto rijdt. Zo kan er ook een offerte worden aangevraagd om zo een goede indicatie te hebben van de kosten die gemaakt gaan worden.

About

No Comments

Leave a Comment