Een baardtransplantatie voor een volle baard

Veel mannen hebben last van kale plekken en dun behaarde delen in de baardbegroeiing. Het is dan lastig om een baard te laten staan waar je tevreden over bent. Dit kan onzekerheid veroorzaken bij sommige mannen. Andere mannen kiezen er dan voor om nooit een baard te laten staan. Met een baardtransplantatie hoef je jezelf niet meer te beperken. Door een baardtransplantatie te laten doen in een gerenommeerde kliniek in Istanbul, Turkije, vul je de kale en dunbehaarde plekken op met je eigen haar! Dus geen kleurverschil. Het eindresultaat ziet er uitstekend en zeer natuurlijk uit.

Kies voor een haartransplantatie in Turkije

Steeds meer mensen kiezen voor een baardtransplantatie of haartransplantatie Turkije. In Istanbul zitten gespecialiseerde medische professionals die zich tot de absolute top van Europa kunnen rekenen. Door de expertise van deze artsen oogt het resultaat van een transplantatie volledig natuurlijk. Geen mens die kan zien dat er een baardtransplantatie of haartransplantatie in Turkije heeft plaatsgevonden. Niet alleen kun je in Istanbul rekenen op deskundige chirurgen, maar ook op vriendelijk personeel dat meerdere talen spreekt. Je kunt dus gewoon in het Nederlands te woord gestaan worden! Op een persoonlijke en geruststellende wijze zorgt men dat je goed verzorgd wordt.

Voel je even VIP

Je wordt met een VIP-voertuig naar het ziekenhuis gebracht, en weer terug naar je hotel. Daarnaast kun je rekenen op assistentie, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, mocht je dit nodig hebben. Talloze ervaringsdeskundigen zijn voor de volle 100% tevreden over hun behandeling in Istanbul. Een succesvolle haartransplantatie in Turkije betekende voor deze mannen én vrouwen dat zij weer zonder schaamte over straat konden lopen. Zelfverzekerdheid was het resultaat! Met de nieuwste technieken, topchirurgen en meelevend personeel dat volledig voor je klaar staat voel je je voor én na je baardtransplantatie een echte VIP.

Diverse technieken

In een gratis consult wordt bepaald welke techniek en behandelingswijze het meest geschikt is voor jouw situatie. Mensen met littekens of mensen die haar zijn verloren door ziekte. Mensen die een niet correct functionerende schildklier hebben en mensen die simpelweg kaal worden in de genen hebben. Uiteenlopende technieken zorgen ervoor dat de beste resultaten worden bereikt. Lasertherapie, Mesotherapie, Saffier Fue haartransplantatie, De DHI transplantatie en baardtransplantatie. Ook voor vrouwen is een haartransplantatie in Turkije mogelijk. De FUE (Follicular Unit Extraction) is de meest effectieve en veilige methode voor haartransplantatie die beschikbaar is. Deze moderne wijze van haartransplantatie duurt ongeveer 6 tot 7 uur en is zeer effectief. Twijfel niet langer en vraag een gratis consult aan. Voor je het weet kun je weer genieten van een volle bos haar, of een fantastische baard!

About

No Comments

Leave a Comment