Mijn Corona verhaal

Als je benieuwd bent naar het verhaal achter dat ik Corona kreeg met een paar vrienden doordat we samen met iemand anders in de auto zaten die ook Corona had dan kan je verder lezen en hoop ik dat je het een interessant verhaal vindt. Aan het einde komt er namelijk nog een spannend stukje waar ik ook een tip geef als je corona hebt en niet meer je reukvermogen hebt. Ik zat dus in de periode waar Corona in Nederland echt hevig aan gang was met een paar vrienden in de auto een ijsje aan het eten. Alles was gezellig, het ijsje was heerlijk en we kwamen nog een aantal andere vrienden tegen. Nadat wij een ijsje hadden gegeten bleven we nog in de auto muziek luisteren en een beetje rondjes rijden want we reden in een splinter nieuwe auto van een vriend van mij. Klinkt heel saai maar er was niks anders te doen tijdens deze periode. Het werd al een beetje later in de avond en mijn vriend  bracht ons allemaal naar huis stuk voor stuk. De volgende dagen gingen normaal zoals andere dagen er was niks spannends of leuks want alles was dicht maar toen opeens kreeg mijn vriend heel erg last van klachten zoals hoesten, geen smaak en geur en heel moe en hoofdpijn. Hij ging naar de test straat bij ons om de hoek en hij liet zich testen. 2 dagen later kreeg hij het resultaat en het was inderdaad Corona. In het volgende kopje vertel ik je over mijn eigen situatie.

Mezelf testen

Ik kreeg dus deze verschrikkelijke mededeling te horen en ik schrok me echt kapot. Ik ging mezelf gelijk testen bij de teststraat en paar dagen later kwam de melding dat ik dus ook positief was. Gelukkig waren mijn ouders op vakantie in Spanje met mijn zus waardoor ik niet opgesloten hoefde te zitten in mijn kamer doordat ik anders mijn familie zou aansteken. Ik moest nu dus een week lang in quarantaine en wat is dat saai. Je kunt niks doen, je voelt je moe en slapjes. Na 5 dagen kreeg ik last van geen geur vermogen en ook geen smaak vermogen. Na een aantal dagen dit te hebben bleef het blijven. Ik moest nog 1 dag in quarantaine en dan mocht ik weer naar buiten. Eindelijk kwam die dag in zicht en ik mocht er weer uit, gelijk leuke dingen gedaan en mijn vriendin weer mogen zien. Echter bleef het verlies van mijn geur en smaak wat heel rot was, daarom heb ik wat aantal trainingen gedaan bij Smelltest.eu.

Smaak en reuk training

Reukvermogen verbeteren kan dus met een training en dit was super handig voor mij. Ik had namelijk na 3 weken nog steeds geen reuk vermogen. Mijn smaak was dus wel weer een beetje in opkomst. Daarom heb ik een dos medical reuktraining gedaan waardoor ik mijn reukvermogen ging versterken. Dit kwam positief uit en heb weer reukvermogen. Ik zal dus zeker een kijkje nemen bij Smelltest.eu als je hier ook last van hebt!

About

No Comments

Leave a Comment