Soorten schoenen die elke vrouw moet hebben

Vrouwen zijn natuurlijk gek op schoenen. De ene vrouw heeft misschien 5 paar schoenen. Een andere vrouw heeft wel minimaal 50 paar schoenen. Echter zijn alle schoenen op te delen in soorten schoenen. In deze blog bespreek in een aantal soorten schoenen die elke vrouw zou moeten hebben.

Een mooi paar hoge hakken

En paar hoge zwarte hakken mogen natuurlijk niet missen in de kledingkast van een vrouw. Het is niet alleen een super accessoire die een outfit echt af kan maken, het is ook nog eens een aantrekkelijk makende schoen. Doordat je enkels hoger gebracht worden, komt je lichaam in een andere houding te staan. Door deze houding vallen rondingen op. Zo worden bijvoorbeeld de kuiten goed geaccentueerd bij een paar hakken. Er zijn natuurlijk weer verschillende soorten hakken te onderscheiden. Zo heb je de nette zwarte suède of glansleer hakken die in combinatie met een mooi getailleerd pak op de werkvloer niet te missen zijn. Daarnaast heb je hakken met meer bandjes en tierelantijnen die leuker zijn voor feestjes of speciale etentjes.

Een paar stevige sneakers

Als je een dag veel moet lopen, is het natuurlijk fijn om een goed paar sneakers aan je voeten te hebben. Tegenwoordig heb je zoveel verschillende sneakers dat er altijd wel een goede keuze tussen moet zitten. Echter moet je wel opletten dat je zelf met al ingelopen sneakers bij extreem veel lopen blaren kan krijgen. Neem dus bij een actieve dag altijd voor de zekerheid blarenpleisters mee.

Een paar lekkere instappers

Instappers zijn super gemakkelijke schoenen. Je stapt er immers zo in en ze lopen ook nog eens erg lekker. Daarnaast zijn instappers bijna met elke outfit te combineren. Ook zijn instappers niet weer gerelateerd. Je kan namelijk witte instappers van Waldlaeufer goed in de zomer aan met een leuke zomerse outfit. Echter zijn de meer donkergekleurde instappers ook voor de winter warm genoeg.

Een paar schattige sandaaltjes/slippers

Voor de zomer is het natuurlijk belangrijk dat je voeten goed kunnen luchten, niet alleen om stinkvoeten te voorkomen, maar vooral om je warmte kwijt te kunnen. Zodoende is het fijn of luchtige sandaaltjes te hebben. Echter is het hierbij wel belangrijk dat de zool een goede demping heeft. Doordat sandaaltjes, in vergelijking tot andere soorten schoenen, vaak een vrij dunne zool hebben, kan je last krijgen van je voeten en knieën na een lange dag lopen. Eventueel kan je een extra zooltje in je sandaaltjes leggen om meer demping te hebben.

About

No Comments

Leave a Comment