Boxers voor mannen

bjorn borg boxers

Kleding is tegenwoordig steeds belangrijker. Men beoordeelt steeds meer op het uiterlijk, en enigszins terecht. Hoe je je kleed is over het algemeen een juiste weergave van hoe jij bent als persoon. Een goed verzorgde man zal zich over het algemeen ook netjes kleden. Onderdeel van de outfit is natuurlijk ook het ondergoed. Voor mannen is dit wellicht een minder spannend onderwerp dan het is voor vrouwen, maar ook mannen willen tegenwoordig een goede en mooie onderbroek aanhebben. In deze blog komen een aantal grote merken voorbij van onderbroeken voor mannen, waar veel vraag naar is.

Björn borg boxers

Deze onderbroeken kan niemand zijn ontgaan: de björn borg boxers. Het is een enorme hype geweest met een hoogte punt een aantal jaren geleden. Toch is björn borg “het” nooit kwijt geraakt en blijft het merk hoog in het vaandel staan. De gekleurde printjes en matchende bandjes geven een vrolijk tintje aan de onderbroeken en er is voor ieder wel wat wils daardoor. Het grootste voordeel voor menig man is denk ik dat de onderbroeken in paren kopen. Gelijk een voorraad inkopen, zonder schaamte.

Calvin Klein

Ook Calvin Klein weet zich op de onderbroeken kaart te zetten. Door het inzetten van Justin Bieber voor de reclame campagne al helemaal. Calvin Klein houdt het simpeler. Ja, ook dit merk is te lezen vanaf de elastieken band, maar in de kleuren combinaties houdt Calvin Klein het rustig. Wit, grijs of zwart zijn de kleuren waar een keuze tussen moet worden gemaakt. Basic, maar nooit fout.

On That Ass

On That Ass is voornamelijk bekend geworden door de reclame spots op televisie. Persoonlijk vind ik de onderbroeken enorm op Björn Borg lijken en ik verbaas me er dan ook enorm over dat de twee merken tot op heden nog geen dubbele onderbroeken hebben ontworpen. Het grootste voordeel van On That Ass is dat het een soort onderbroeken abonnement is. Elke maand verschijnt een nieuwe onderbroek op de deurmat. Nadeel hiervan is dat geen enkele man elke maand een nieuwe onderbroek koopt normaliter en dat je bovendien de onderbroeken niet zelf kan kiezen. Na zo’n 1,5 jaar een On That Ass abonnement is je collectie misschien wel voldoende aangevuld en zeg je het abonnement weer op.

Pockies

Dan de allerlaatste hit binnen de mannen onderbroeken: pockies. Pockies boxers zijn voornamelijk de lossere boxers die op shorts lijken, maar een gouden eigenschap hebben: een zak. Een pocket in je onderbroek is namelijk wel zo handig als je een dagje aan het luieren bent thuis. Menig man draagt zo’n dag graag een boxershort en als je je telefoon of iets anders in je onderbroek pocket mee kan dragen. Top uitvinding, die pockies!

About

No Comments

Leave a Comment