Een nieuwe woonkamer, wat wordt allemaal nieuw?

Wanneer je al een tijdje in huis woont, ben je soms wel eens toe aan iets nieuws. En dat is meer dan logisch. Je kijkt er al een aantal jaar op en je wilt gewoon even naar iets anders gaan kijken. Als het goed is heb je ook wat geld ervoor aan de kant gezet, zodat je het geheel kan veranderen. Maar daar hoort natuurlijk wat inspiratie bij en een lijstje met wat je allemaal nieuw wilt hebben. Wij helpen jou een handje op weg.

Lijstjes, lijstjes, lijstjes.

Niet iedereen is een groot fan van lijstjes. Maar het zijn toch wel erg fijne hulpmiddelen. En waarom? Je vergeet niets en je hebt altijd voor ogen wat je nodig hebt. Ideaal toch? Maar wat ga jij dan allemaal op jouw lijstje zetten? Je moet natuurlijk eerst goed bedenken wat je allemaal anders wilt. Schrijf dat eerst op, dan heb je een duidelijk beeld wat er allemaal gaat veranderen. Dan is het begin al gemaakt. Ook is het belangrijk om te kijken welke stijl je binnen wilt brengen. Ook niet geheel onbelangrijk. Wanneer je dit goed voor ogen hebt ka je een lijstje maken. Zo kan je er op zetten: nieuwe bank, woonkamer lampen, vloerkleed en nieuwe kasten. Dan kan je ook nog losse lijstjes maken met wat voor lampen je allemaal in de woonkamer wilt en waarvoor de kasten moeten dienen. En weet je ook wat voor kasten je in huis moet halen. Dan maak je een duidelijk overzicht met wat je allemaal nodig hebt. Maak dan ook gelijk een lijstje met bijvoorbeeld benodigdheden als verf en kwasten.

Inspiration is key!

Inspiratie opdoen hoort bij alles. Je moet altijd voldoende inspiratie op doen. Dus wanneer je weet wat je allemaal nieuw gaat halen. Is het belangrijk om na te denken in welke stijl. En. Dan is inspiratie erg fijn. Zo kan je je helemaal uitleven op Instagram en Pinterest. De apps waar je omkomt in foto’s die jouw inspiratie geven. Dus je kan helemaal los gaan, foto’s opslaan en gelijk het item online zoeken. Makkelijker kunnen we het je bijna niet maken. Je kan je helemaal verliezen in alle foto’s die je vindt en je kan al helemaal gaan dromen over hoe jouw interieur eruit komt te zien. Wanneer je het helemaal goed wilt doen, kan je ook altijd nog alle foto’s uitpinten en een moodboard van maken. Dan wordt het helemaal overzichtelijk en kan je straks gelijk beginnen aan de nieuwe inrichting.

About

No Comments

Leave a Comment