Een volledig opgeruimd huis

self storage

Een opgeruimd huis geeft altijd rust. Toen ik dit voor het eerst las, dacht ik het zal allemaal wel. Ik was zelf vooral iemand die op een makkelijke manier het huishouden deed. Overal lag altijd wel iets op de vloer en wanneer de kinderen hun speelgoed niet op wilden ruimen, dacht ik vaker laat maar dan ik ga het zelf wel doen. Op een gegeven moment kreeg ik echter een andere moeder over de vloer die in opperste verbazing mijn huis aan het bekijken was. Het bleek dat ik toch wel een beetje een sloddervos was geworden. Toen ik later bij haar thuis op de koffie kwam zag alles er helemaal perfect uit. Nergens troep of andere spullen op de grond. Alles netjes weggewerkt dacht ik nog. Toen zij en haar man later een groot feest gaven en ik zelf ook was uitgenodigd, vond ik het tijd om toch eens rond te gaan kijken. Ik kon me namelijk niet voorstellen dat ze echt nergens troep had. Na een kort rondje door het huis bleek inderdaad dat er nergens opbergkratten of dozen te vinden waren. Het huis was gewoon ontdaan van rotzooi en niet gebruikte spullen. Na enige tijd heb ik toch de moed vergaard om haar te gaan vragen waar ze dan toch alles had gelaten. Het oude speelgoed van de kinderen, oude meubelen, kleding, wat dan ook. Haar antwoord was heel duidelijk: self storage.

Sla zelf je eigendommen op!

Ik moet eerlijk toegeven dat er toen een wereld voor me openging! Wat ontzettend handig om op die manier spullen uit je huis te krijgen die je eigenlijk toch al lang niet meer gebruikt. Ik vroeg meteen hoe het dan in z’n werking ging en zij vertelde me dat ze een opslagruimte huurde waar ze alles in had gezet. Wanneer er dan toch iets nodig was, kon ze heel makkelijk bij haar spullen en nam ze het gewoon weer mee naar huis. Echt een hele handige manier om het huis wat opgeruimder te krijgen zonder dat je veel weg hoeft te gooien. Ik ben zelf ook meteen een ruimte gaan huren en tegenwoordig is mijn huis net zo netjes als dat van haar.

Geen hoge kosten

Het is gelukkig niet zo dat je veel hoeft te betalen voor een opslagruimte. Hierdoor kun je de ruimte makkelijk voor langere tijd huren, zonder dat je er ineens iets voor in moet leveren. Een hele goede manier dus om thuis wat dingen weg te doen. Ik heb geen spijt van mijn opslagruimte en opruimwoede, wij leven nu in een heerlijk rustgevend en opgeruimd huis.

About

No Comments

Leave a Comment