Even er op uit!

Je bent dag in, dag uit, keihard aan het werken. In het weekend houd je jezelf bezig met sporten en ga je er eens op uit met vrienden. Je bent constant in hetzelfde ritme, maa merk je dat het nu ook wel eens tijd is voor iets anders. Wanneer je toe bent aan rust, ga er dan eens op uit! Zo kan je ervoor kiezen om een week niet te werken en thuis te blijven, maar kun je ook op vakantie gaan! Zo zijn er verschillende plekken die uniek zijn om een ste bezoeken, zowel met je partner als het gehele gezin. Het is belangrijk om jezelf eens van de hedendaagse werkzaamheden af te zetten, om vervolgens even geheel te ontspannen. Door er een week tussenuit te gaan, zul je weer energie opbouwen voor een volgende periode. In dit blog gaan we het hebben over het schiereiland Istrië en Camping Umag!

Een trip naar Istrië

In de wereld zijn er vele unieke plekken die ideaal zijn voor een unieke vakantiebestemming. Zo kiest de een ervoor om een trip te boeken naar Bora Bora, terwijl een ander juist kiest voor een All-Inclusive verblijf in Turkije. De mogelijkheden zijn er genoeg, het is alleen nog de vraag waar jij naartoe wilt!

 

Een mooie plek om te bezoeken, is het schiereiland Istrië. Het is een eiland wat onderverdeeld is aan drie landen; Kroatië, Slovenië en Italië. Je kunt genieten van de Kroatische zon en de historische steden die hier te vinden zijn. Verder beschikt het eiland over sprookjesachtige eilanden, de Brijuni eilanden. 

Boek je verblijf bij Camping Umag

Een zeer geliefde plaats in Istrië, is Umag. Umag is een stad in Istrië, wat bekend staat om haar wijnen. In deze stad zul je jezelf confronteren met de prachtige wijnvelden, de pijnbomen en het prachtige witte zand, geconfronteerd met het water van de Adriatische Zee. Bovendien zijn de Romeinse stadsmuren nog altijd te bezichtigen in deze historische stad!

Bij het plaatsje Umag, is er een camping waar je jezelf tijdens de vakantie gegarandeerd zult vermaken. Camping Umag beschikt over verschillende soorten accommodaties, beschikt over ruime faciliteiten en meer! Zo beschikt Camping Umag over een groots zwembadcomplex, met hier een waterval, jacuzzi en voor de kinderen een piratenschip met glijbanen! Camping Umag is zowel voor stellen en gezinnen een ideaal vakantiepark. Er is van alles te beleven, dus haal het beste uit je verblijf!

Naast dat er veel te beleven is op Camping Umag, is de omgeving ook zeker de moeite waard om te verkennen. Zo vind je de oude stadjes Porec, Umag en Novigrad in de buurt, waar je met de auto in een half uur naartoe kunt reizen!

About

No Comments

Leave a Comment