Gefeliciteerd! Er is een kleine op komst

Dit is natuurlijk geweldig nieuws! En je bent dolblij, dat is helemaal te begrijpen natuurlijk. Je zit nu helemaal in de wolken en dat zou ik ook zijn. Dat zou iedereen zijn natuurlijk. Maar dan komt nu eigenlijk wel het aller leukste. Dat zijn natuurlijk de maanden er naar toe! Een goede voorbereiding is natuurlijk goed.

 

Heb jij de namen al bedacht?

Sommige mensen heb dit soms al jaren geleden besloten of al over nagedacht. Vooral de meiden onder ons weten op jonge leeftijd hoe ze hun pasgeboren zoon of dochter willen gaan noemen en dan soms ook nog de tweede en misschien wel derde naam. Soms heb je met je partner er ook nog wel een kleine discussie over de naam omdat iedereen natuurlijk een eigen mening er over heeft en je het niet altijd gelijk eens kan zijn over de namen. En soms veranderen je voorkeuren ook nog eens voor de naam. Dat kan allemaal gebeuren.

 

Genoeg speelgoed om straks de dag door te komen

Het is altijd leuk wanneer je in verwachting bent om alvast wat te gaan winkelen voor wanneer de baby er is natuurlijk. Of het nu gaat om kleding of speelgoed. Jouw baby komt er straks helemaal in om. Of je nu speelgoed koopt online van Schleich of naar de winkel gaat om speelgoed te kopen. Vergeet niet dat je ook nog genoeg cadeautjes krijgt voor de baby. Dus je hoeft zelf niet al te veel te kopen van te voren. Ook al is het zo leuk om zelf natuurlijk kleding en speelgoed te kopen. 

 

De babykamer gereed maken

Vergeet eigenlijk het belangrijkste niet en dat is natuurlijk de babykamer. Dit is natuurlijk ook nog een leuk punt wat de voorbereiding ook een stuk leuker maakt. Dus ben jij al gaan nadenken welke kleur de babykamer wordt, of wat voor wiegje jij in de kamer wilt hebben staan of welke commode. Allemaal belangrijk om over na te denken. Ook wil je er over nadenken hoe je de kamer verder vult met accessoires en foto's die de kamer verder kunnen vullen. Gaat de naam wel of niet op de muur of juist niet. Allemaal keuzes waar je over na moet denken. 

 

En niet getreurd, de voorbereiding is natuurlijk leuk. Maar straks wanneer de kleine er is, dan kunnen de mooiste momenten beginnen. Dan komen de alle eerste keren en dat is natuurlijk een moment waar je naar uit gaat kijken en waar je graag op terug kan kijken.

About

No Comments

Leave a Comment