Je huis afstylen met bijvoorbeeld een muurkapstok

Waar je aan moet denken als je gaat samenwonen

Het is zover! Mijn partner en ik gaan eindelijk samenwonen. Na een relatie van vier jaar vinden we het wel tijd worden voor de volgende stap! Ik heb er enorm veel zin in, en het staat bijna te gebeuren! Het enige nadeel aan deze stap is dat er ontzettend veel bij komt kijken. Met veel werken en een studie erbij raak ik het overzicht dan ook af en toe kwijt. Gelukkig mochten we gisteren de sleutel ophalen en het appartement nog een keer bekijken, waardoor ik weer wat beter weet hoe alles ingericht kan worden!

 

Een gedeelde gang maar toch je jassen mooi kwijt

We gaan een appartement in Utrecht huren, dus dat is superleuk! Een nadeel van zo’n grote stad is wel dat je maar heel beperkt keuze hebt in woonruimtes. Wij hebben gelukkig heel veel geluk gehad en een prachtig nieuw appartement gevonden. Het enige nadeel aan dit appartement is dat we de gang moeten delen met de boven en onderburen. Er is namelijk maar één trap met op elke verdieping een smal halletje, waar dus de bovenburen doorheen lopen om bij hun eigen huis te komen. Vanwege de brandveiligheid mogen we dus ook niks op deze gang neerzetten, en dat is wel wat nadelig. Eerst dacht ik, oh dit is geen probleem. Maar nu ik er vandaag nog wat meer over zat te denken vond ik het toch wel erg onhandig. Het appartement heeft namelijk verder geen gangen. Je komt direct in de woonkamer uit als je door de voordeur loopt. Hierdoor hebben we dus ook geen plek voor schoenen of jassen, hoe moet dat opgelost worden? Van de huisbaas kregen we de tip om een mooie muurkapstok op te hangen in de woonkamer direct naast de deur. Door daar alleen de jassen aan te hangen die je op dat moment draagt, dus nu bijvoorbeeld alleen een winterjas, valt het best mee hoeveel ruimte het inneemt. Daarom ben ik op dit moment op zoek naar een muurkapstok! En er gaat een hele wereld voor me open, nog nooit geweten dat er zoveel kapstokken bestaan!

 

Waar je een muurkapstok scoort

Om het overzicht te houden en niet helemaal gek te worden van het aanbod houd ik mijn zoektocht naar een mooie muurkapstok online. Op wat woonwinkels maar ook gewoon door ‘muurkapstok’ te googlen kom ik aardig wat mooie tegen. Op dit moment neig ik naar een kapstok met een mooi plankje of kastje erboven, zodat we daar ook nog wat kunnen opbergen! Ook kunnen we zo dan de muurkapstok wat opvrolijken zodat hij mooi bij de rest van het woonkamer interieur past. Ben je dus op zoek naar een muurkapstok? Ga dan het internet op!

About

No Comments

Leave a Comment