Op vakantie met mooie en goedkope zonnebrillen

Bah het is weer januari. Helaas is dat echt een maand waar ik een hekel aan heb. En ik ben niet de enige. Veel mensen in Nederland zijn al gauw uitgekeken op het grauwe en koude weer. De feestmaanden zijn nog wel door te komen, dan ga je veel leuke dingen doen en hangen er overal lichtjes. Dan, zeker na de vakantie, moet je weer volop aan de bak in januari. Je hebt 10 kilo aan eten en drinken erbij die er weer af moeten. Je hebt te veel ongelezen mails en berichten. Veel mensen die je niet hebt kunnen zien tijdens de vakantie bellen je op. Eigenlijk te veel wat een mens aan kan. Daarom ga ik altijd graag aan het eind van januari of begin februari op vakantie. Zo kan ik even een weekje tot rust komen. Soms ga ik met mijn partner, soms met vriendinnen, maar soms ook alleen! Dat maakt met allemaal niet zo uit. Het belangrijkste voor mij is: even er tussen uit en lol maken! Vandaag schrijf ik een blog over deze vakanties en wat je allemaal mee moet nemen op zo’n trip. Veel leesplezier!

 

Waar ik dit keer op vakantie ga

Ik heb altijd de zon nodig, dus ik ga lekker naar een zonnige bestemming. Mijn partner en ik wilden altijd al een keertje Marokko, en daar gaan we dus heen! We hebben Marokko uitgekozen omdat de cultuur mij heel erg trekt. Ook is het een erg modern land dus je kunt wel een weekje in luxe ontspannen, waar ik erg aan toe ben. Verder zijn er natuurlijk veel spa’s en baden, en daar ben ik gek op. Het lijkt me dan ook heerlijk die veel te gaan bezoeken. Tot slot is het natuurlijk warm in Marokko. Ik wil zwemmen en zonnen, lekker weer mijn vitamine D niveau op pijl krijgen en mooi bruin worden. Dit is een van de meest dichtbije bestemmingen waar je in de winter toch genoeg warmte en zon hebt. 

 

Een must voor in de koffer: goedkope zonnebrillen

Naar een zonnig oord zijn er een paar dingen die natuurlijk mee moeten: zonnebrand, een badpak, slippers en een zonnebril. Die laatste ben ik altijd slecht in om te kopen. Elk jaar koop ik een model wat eigenlijk net niet mooi is. Toch wil ik er ook niet te veel geld aan uitgeven. Goedkope zonnebrillen heb ik dit jaar online gedaan. Daar is namelijk ook een groot aanbod aan goedkope dames zonnebrillen. Door online de juiste brillen te kopen, kon ik er en een paar uitkiezen voor een klein budget, en had ik keuze uit ontzettend veel modellen. Zo heb ik er een paar gevonden die precies bij me passen. Goedkope zonnebrillen online scoren is dus echt een must, zeker voor goedkope dames zonnebrillen!

About

No Comments

Leave a Comment