Heb jij al een nieuwe winterjas gescoord?

We leven momenteel midden in de herfst en de regenachtige en winderige dagen zijn al bij ons. Maar in de winter wordt het allemaal net een tikkeltje erger. En dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn op de kou en de regen. En daar kan jij heel gemakkelijk jouw garderobe op aanpassen zodat jij er tegen aan kan de komende herfst en winter.

Een goede winterjas

En dit is misschien nog wel het begin. Want je wilt natuurlijk wel warm en droog aankomen op jouw bestemming wanneer je naar buiten gaat. Daar hoort uiteraard een goede winterjas bij. Of je nu een parajumper jas of een airforce winterjas pakt. Zolang het een jas is die jou beschermt tegen de koude wind en niet na een paar druppels regel al helemaal doorweekt is.

Is jouw garderobe al helemaal voorbereidt?

Buiten dat een jas belangrijk is. Is het ook belangrijk dat jij ook wel een winter garderobe hebt. Want je kan in de winter moeilijk in alle zomerse jurkjes, broeken en topjes rondlopen. Daar blijf jij niet warm van in de herfst en winter. Het is juist heerlijk om in deze seizoenen juist te leven in lekkere dikke vesten en warme truien. En lekker warme broek aan te trekken of een iets dikkere of wolle jurk met een panty eronder. Die zomerse kleding ruimen we wel even op en maken we plaats voor alle winter kleding. Want die zomer garderobe hebben we pas weer in de lente en zomer nodig. 

 

Zijn jouw voeten goed beschermd tegen de kou?

Wat misschien ook wel erg belangrijk is, is dat jij ook goede schoenen voor de wintet hebt. En dan vooral schoenen of laarzen die warm zijn en ook nog water bestendig. Niet dat je in een plas stapt en gelijk je gehele sok doorweekt is. Niets is zo vervelend als natte sokken uiteraard. En die zomerse open schoenen komen in de herfst en winter uiteraard ook niet helemaal van pas. Daar is het allemaal te koud voor. Dan is een goede warme sneaker of laars een iets beter idee om aan te trekken en mee op pad te gaan.

Alle zomerse items kunnen we even weg stoppen en vooral in de kast laten hangen. Maar haal die dikke truien, warme broeken, winterjassen en waterdichte sneakers en laarzen maar te voorschijn. Dan ben jij helemaal klaar voor de komende herfst en winter om het weer te trotseren en warm op jouw bestemming aan te komen.

About

No Comments

Leave a Comment