Heerlijk weekendje weg

Mijn zus heeft een druk jaar achter de rug. Ze is dit jaar verhuisd, en de verbouwing was ontzettend veel werk. Ondertussen is ze van baan gewisseld en het inwerktraject viel helaas precies samen met die verbouwing. En haar dochtertje is dit jaar op een hoog niveau gaan tennissen, en dat vraagt veel van mijn zus en haar partner.  Laatst zag ik mijn zus en ze maakte een uitgeputte indruk. Ik besloot haar te verrassen en eens lekker in de watten te leggen. Die meid heeft het verdiend! Ik nam mijn zus mee op een weekendje weg en daar hebben we heerlijk genoten. In deze blog vertel ik je meer over deze vakantie.

Strand is altijd goed

Ik weet dat mijn zus ontzettend van het strand houdt. Al sinds zij kind was kan je haar nergens blijer mee maken dan met een dagje aan zee. De keus voor een bestemming van dan ook snel gemaakt: we gingen lekker een weekendje naar Scheveningen. Het moest een verrassingen voor mijn zus zijn dus ik heb alles geregeld. Ik boekte een heel fijn hotel, direct aan het strand. Online kun je tegenwoordig super makkelijk overnachten scheveningen boeken, dus alles was zo geregeld.

Verrassing

Omdat het een verrassing was heb ik van te voren niks tegen mijn zus gezegd. Ik heb met haar vriend overlegd om er voor te zorgen dat zij dit weekend vrij zou houden. We hadden de smoes bedacht dat hij met haar naar een nieuwe auto wilde kijken, en dat ze daarom zaterdag en zondag langs wat autodealers zouden gaan. Groot was dan ook de verbazing op mijn zus haar gezicht toen ik vrijdag avond bij haar op de stoep stond. Ik had vast twee koffers ingepakt en we konden meteen vertrekken! In de auto kon mijn zus niet ophouden met zeggen hoe leuk ze dit idee nu al vond. En toen we bij het strand aankwamen kon haar geluk helemaal niet meer op.

Heerlijke dag

De volgende dag hebben we heerlijk op het strand gewandeld en echt weer eens bijgepraat. Dat komt er toch niet snel van als je met man en kinderen bij elkaar op bezoek gaat. Maar al lopend langs de branding konden we het echt fijn over van alles en nog wat hebben. Af en toe stopten we bij een strandtentje voor een kop koffie of een broodje, en ’s avonds gingen we heerlijk uiteten. Om tien uur ’s avonds gingen we slapen, moe maar o zo voldaan. De volgende dag hebben we fietsen gehuurd en zijn we een stuk langs de kustlijn gaan fietsen. Het was heerlijk. Ik ben blij dat ik mijn zus zoveel blijdschap kon bezorgen. Snel weer zo een weekend!

 

About

No Comments

Leave a Comment