Jouw leven verklaren op drie bovennatuurlijke manieren

Soms gebeuren er dingen in je leven die je maar moeilijk kunt verklaren. Of heb je bijvoorbeeld bepaalde karaktereigenschappen die je niet kunt verklaren aan de hand van je genen. Wat dan soms een verklaring kan bieden, zijn bovennatuurlijke ‘wetenschappen’. Denk hierbij aan dingen zoals astrologie en paragnosten. In deze blog vertel ik meer over deze bovennatuurlijke manieren waarop jij meer te weten kan komen over je leven. 

Tarot kaarten lezen

Tarot is een set kaarten die allemaal een andere afbeelding hebben. Elke afbeelding heeft een bepaalde betekenis. Als je naar een kaartlezer toegaat, legt deze een aantal kaarten voor jou neer. Deze kaarten hebben dan allemaal een betekenis en de kaartlezer kan je hier alles over vertellen. Aan de hand van deze kaarten kan de kaartlezer uitspraken doen over het heden of over jouw toekomst. Zie het dus als een soort horoscoop, maar dan aan de hand van een set kaarten. Een voorbeeld van zo’n tarotkaart is bijvoorbeeld de kaart met een keizerin erop. Deze kaart staat voor actie, geluk en plezier. De kaart met de keizer heeft te maken met macht, stabiliteit en bescherming. Door een aantal kaarten neer te leggen, kan de kaartlezer de betekenissen van deze kaarten verbinden en een uitspraak doen over jouw leven of toekomst. Soms kom je hierdoor tot interessante inzichten over jezelf of over het leven. 

Handlezen

Je hebt vast wel eens over handlezen gehoord. Misschien weet je echter niet precies wat een handlezer doet. Veel mensen denken namelijk dat de lijnen in je hand je toekomst voorspellen. Dit is echter niet waar. Zo denken mensen dat de lengte van je levenslijn voorspelt hoe lang je leeft. Een handlezer zal je echter vertellen dat dit niet het geval is. Volgens hen geeft de levenslijn namelijk aan hoe de kwaliteit van je leven is. Zo zou een lange levenslijn betekenen dat je zelfverzekerd bent en goed weet wat je wil in het leven. Naast de levenslijn, heb je ook een hoofdlijn en een hartlijn. Ook deze lijnen hebben een betekenis. De hoofdlijn staat voor je verstand en waarnemingsvermogen. De hartlijn heeft te maken met je gevoel en emoties en kan iets zeggen over je relaties. Een handlezer kan je precies vertellen wat de lijnen in je hand precies over jou zeggen. 

Paragnosten

Een paragnost is iemand die zegt bepaalde dingen te kunnen zien en voelen die een normaal mens niet kan. Een paragnost kan bijvoorbeeld bepaalde gevoelens en emoties zien waarvan jij misschien nog niet eens wist dat je ze had. Ook kunnen ze bepaalde karaktereigenschappen die je hebt verklaren aan de hand van gebeurtenissen in het verleden. Dit schijnt mensen te helpen met verklaren wie ze zijn als persoon en hoe ze zo gevormd zijn.

About

No Comments

Leave a Comment