Koester die momenten voor jezelf.

Je kent het wel.  De hele dag door word je aandacht gevraagd. Op het werk moet je omgaan met moeilijke klanten of collega’s die het allemaal net iets anders willen dan in jouw ogen het beste is voor het bedrijf. Zelfs in de auto doe je zaken of regel je van alles om het huishouden en gezinsleven vlotjes te laten verlopen. Tussen het sporten en de sociale activiteiten probeer je ook nog een beetje aan jezelf toe te komen. Zelf vind ik het niet zo eenvoudig om goede momenten voor mijzelf te kiezen. De laatste tijd lukt het me steeds beter om dagelijks even alleen aan mezelf toe te komen. Ik moet zeggen, het werpt zijn vruchten af. Ik ben meer ontspannen als ik regelmatig rust pak en afstand neem. Mijn aanpak is voor mij nieuw: ik blok me-time in mijn agenda. Eigenlijk net zoals ik dat doet met werk-tijd, mijn afspraken met vrienden en familie en de quality time met mijn partner en kinderen. Het is heerlijk om dagelijks een moment te hebben dat ik even rustig en ontspannen kan kijken naar mijn favoriete series op Netflix met mijn nieuwe iPad Air. Niet alleen de geest mag ontspannen, mijn lichaam kan ook even helemaal tot rust komen. Sinds kort heb ik daarvoor een handige tool aangeschaft.

 

Ultieme ontspanning

Het liefst lig ik languit op de bank of lekker in bed. Nu heb ik onlangs een tablet houder bed gekocht waardoor ik nog ultiemer kan genieten van mijn favoriete films en series. Het is een verstelbare houder waarmee ik mijn tablet perfect af kan stellen voor gebruik in bed op de bank. Ik kan liggen zoals ik wil zonder dat ik een ongemakkelijke houding moet aannemen omdat ik mijn iPad moet vasthouden. De houder plaats ik boven mijzelf waardoor ik er als het ware onder lig. De breedte van de houder is verstelbaar. Ook kun je de hoek waarin de houder staat zelf instellen.

 

Alles met gemak

Weinig ruimte in huis? Geen probleem, de houder kun je gemakkelijk inklappen en opbergen. Hierdoor is deze ook gemakkelijk mee te nemen. Grote kans dat jij nu denkt: hoe kom ik aan die iPad Air houder? Net zo makkelijk, op de website van www.Shop4houders.nl vind je hem voor een mooie prijs. Vaak heb je het artikel de volgende dag al in huis. Ook voor allerlei andere types iPad Air houders kun je terecht op deze site. Zo zijn er tafelhouders en houders voor in de auto of aan de muur.

Maak het je gemakkelijk en gun jezelf iets waar je jarenlang veel plezier van zult hebben!

 

About

No Comments

Leave a Comment