Tijd voor een nieuwe badkamer

Ik had het al een tijdje op de planning staan de verbouwing van mijn badkamer maar wilde eerst sparen zodat ik alles in een keer kon verbouwen. Ik had al bij een badkamerspecialist een budgetplan opgesteld zodat ik ongeveer wist wat het ging kosten. Mijn badkamer is vrij klein dus het was een leuke uitdaging om er een ideale badkamer van te maken.

 

De indeling

De badkamer is een relatief kleine ruimte waardoor het van belang is om voor dat je gaat verbouwen dat je eerst goed kijkt naar de mogelijkheden. Mijn grootste wens was een bad maar in bad douchen dat wilde ik niet. Dus samen met de specialist ben ik gaan kijken naar alle mogelijkheden om de badkamer in te richten naar al mijn wensen. Ik wist niet of al mijn wensen wel konden maar dat maakt op zich niet uit zei de specialist het is goed om alle wensen op te schrijven. Want dan weten zij beter waarmee ze je kunnen helpen, dromen mag altijd. Je bent meerdere keren per dag in je badkamer dus het is fijn als het een ruimte is die voldoet aan alles wat je dagelijks nodig hebt.

 

Keuzes

Zoals ik al zei wilde ik graag een aparte douche en badkuip. Helaas gin een badkuip, douche, wastafel en een wc niet passen in mijn badkamer. Op de begaande grond heb ik ook een wc dus was de keuze of ik oke was met één toilet in huis. Ergens zag ik dat niet helemaal zitten maar iedere dag in een badkuip stappen om te douchen leek mij al helemaal niks. Ik heb er voor gekozen om twee opties te bekijken met de specialist. Ik had nog wel even de tijd om keuzes te maken. Het samenstellen van de inrichting vond ik erg leuk om te doen en hierdoor kon ik ook betere keuzes maken.

 

Inspiratie op doen

Ik koos bij beide opties voor hoogglans tegels omdat dit een ruimtelijke en frisse sfeer geeft in mijn kleine badkamer. Ook koos ik voor een hoekbad omdat dit ruimte besparend is. Ik wilde ook een mooie inloopdouche en ik had een keer in een hotel een douche gezien die ik prachtig vond. Het water verdween in een douchgoot die helemaal tegen de muur aanzat. Hierdoor leek het een prachtig geheel, echt een luxe uitstraling die ik graag wilde. Nu is het tijd om knopen door te hakken! Volgende keer vertel ik jullie over het resultaat van mijn droom badkamer.

About

No Comments

Leave a Comment