Hoe pleasing intens schoonmaken kan zijn

hogedrukreiniger

Regelmatig haal ik plezier uit de kleinere onderdelen van het leven. Zo kan ik enorm gelukkig worden van een heerlijke maaltijd of juichen als een idee lukt in de werkelijkheid. Daarnaast kan ik ook intens blij worden van schoonmaken. Misschien heb je online wel eens een filmpje gezien van iemand die met een hogedrukreiniger een vieze schuur schoonmaakt in een paar minuten. Ooh, dat is zo pleasing! Ik kan uren kwijt raken aan dat soort intense schoonmaak filmpjes. Ik ken onderhand al het verschil tussen een Kärcher hogedrukreiniger en een Nilfisk hogedrukreiniger. Daarom ga ik je vandaag uitleggen hoe pleasing intens schoonmaken kan zijn. Hierdoor zal je de volgende keer als je zo’n filmpje ziet toch net even meer genieten.

#1 Kijken hoe iemand werkt

Er zijn meerdere redenen te geven waarom intense schoonmaak filmpjes zo pleasing zijn. Ten eerste is het simpelweg lekker om te kijken hoe iemand aan het werk is, terwijl jij onderuitgezakt voor een beeldscherm zit. Het is bijna een soort guilty pleasure. Voor mij is het vergelijkbaar met die foute nummers uit de jaren 90 die je telkens toch elke keer mee schreeuwt. Stiekem vind je het ergens niet kunnen, maar toch is het wel erg plezant om te doen. Dat geldt zowel voor lekker vals meezingen met foute nummers als om te kijken hoe iemand werkt.

#2 Je ziet gelijk resultaat

Natuurlijk is dat niet de enige reden waarom intense schoonmaak filmpjes zo pleasing zijn. Daar komt nog eens bij dat je altijd gelijk het resultaat ziet in de filmpjes. Je hoeft zelf niets te doen en je ziet hoe het vuil verdwijnt. Dat kan zo ontzettend aangenaam zijn! Zoals ik al eerder zei ben ik enorm fan van die filmpjes waarbij ze een hogedrukreiniger gebruiken. Blijkbaar kun je eenvoudig allerlei vuil hout schoonmaken als je zo’n hogedrukreiniger hebt. Je maakt langzame bewegingen van boven naar beneden – het vuil moet namelijk wel met het water naar beneden stromen. Start je van beneden en ga je naar boven? Dan bega je een beginnersfoutje.

Of het nu een time-lapse video is of een schoonmaak move waarbij je snel resultaat boekt: het is altijd super pleasing om te zien hoe schoon iets wordt. Ik heb wel ontdekt dat het effect groter is bij mij als ik in eerste instantie niet door had hoe vies het was. Een voorbeeld van die hogedrukreiniger: een schuur is gemaakt van hout. Nou ben ik geen tuinhout expert, dus het lijkt op het eerste aanblik niet heel smerig. Ja, een beetje smoezelig maar dat is het. Wanneer de hogedrukreiniger wordt aangezet en het schoonmaken begint, dan valt mijn mond altijd open! Zo enorm goor was het dus!

About

No Comments

Leave a Comment