Stijlvol de zomer in met MY BRAND!

De zomer komt er weer aan, en dat geeft ons allemaal een goed excuus om wat mooie items aan onze garderobe toe te voegen! (Niet dat we een excuus nodig hebben, treat yourself!) Maar er zijn zo veel mooie merken en nieuwe stijlen, en elke dag komen er nieuwe dingen bij. Hoe kiezen we daartussen? Ik heb ook niet alle antwoorden, maar ik heb wel een merk waar je misschien wel bij terecht kan: MY BRAND.

MY BRAND 101

Het Amsterdamse modemerk werd in 2009 opgericht. Zoals ze het zelf beschrijven zijn ze opgericht om exclusiviteit, luxe en kwaliteit te combineren met een goede en eerlijke prijs. De collecties zijn erg uitgebreid en gebruiken een hoge kwaliteit aan materialen, zoals stoffen, steentjes en applicaties. “Speels en gedurfd”, zo worden ze genoemd. Klinkt MY BRAND tot nu toe interessant? Laten we er nog wat dieper in duiken!

Al die keus

Ze hebben duidelijke collecties voor heren, dames, jongens en meisjes. De kleding van MY BRAND is inderdaad erg gevarieerd en snoept van veel verschillende modestromingen en stijlen. Sommige delen van collecties doen aan streetwear denken, met hun gebruik van spijkerstof, leer en gedurfde prints. Andere delen van hun collecties doen weer denken aan swim- en sportwear, met lichte, ademende stoffen en frisse, effen pastelkleurtjes. MY BRAND heeft inderdaad een uitgebreid aanbod waar bijna iedereen wel iets kan vinden wat ze leuk vinden. Ook doen ze iets origineels en leuks met spijkerstof; zowel in broeken als in jasjes. scheuren op sommige plekken de stof, wat we al kennen, maar naaien er dan stof met leuke prints onder. Zo krijg je een speels, dubbel effect op je broek of jasje en ben je toch net even wat meer opvallend en uniek.

De kleding en marketing van MY BRAND is ontzettend on-brand. Ze presenteren zichzelf dus al sinds 2009 als speels en gedurfd, en dat maken ze ook zeker waar. Ik heb wat vernieuwende dingen gezien. Dit is luxe op een nieuwe manier. Niet persé veel bling-bling of cocktail-stijlen, maar juist vernieuwende, originele ontwerpen. MY BRAND is misschien wel het merk voor jou!

About

No Comments

Leave a Comment