Stijlvolle ondersteuning

Meyer-badmode.nl

Sommige kledingstukken waren vroeger al een belangrijk onderdeel van de outfit van de vrouw, en kunnen we nu nog steeds niet missen. Neem bijvoorbeeld een korset. Vroeger, en dan heb ik het over de middeleeuwen droegen alle vrouwen met status een korset om de vrouwelijke figuren te accentueren. Ook nu zijn korsetten heel handig om je vormen net iets beter uit te laten komen, zodat je met nóg meer zelfvertrouwen naar dat feestje of de borrel op je werk kunt gaan. Korsetten kun je overigens ook dragen tijdens dagelijkse bezigheden. Het is heel normaal om een korset te dragen onder de kleding voor wat extra ondersteuning.

Voor iedereen

Het korset van nu is in veel verschillende vormen en maten te vinden. Zo kan het als top dienen, maar kan het ook een steentje bijdragen aan de ondersteuning van het lichaam van vrouwen met een maatje meer. Ze zijn tegenwoordig te vinden in alle kleuren van de regenboog, met printjes of juist een sexy kanten korset. Veel bekende personen dragen ook regelmatig een korset om uit te blinken op straat. Denk bijvoorbeeld aan het iconische korset van Jean-Paul Gautier die Madonna droeg, ter waarde van wel 52,000 dollar. Ook Mel B droeg regelmatig korsetten nadat de Spice Girls hun samenkomen hadden aangekondigd. Gelukkig heeft niet ieder korset zo’n torenhoge prijs! Wij kunnen ze namelijk gewoon kopen bij vrijwel iedere winkel voor een fractie van de prijs.

Veelzijdig

De populariteit van dit kledingstuk is voornamelijk te danken aan de enorme veelzijdigheid ervan. Er is namelijk geen enkele gelegenheid waarop een vrouw geen korset kan dragen. Er zijn namelijk ook korsetten gemaakt die men vooral binnenshuis draagt. Een korset kan namelijk ook onderdeel zijn van een prachtige lingerie-set. Denk bijvoorbeeld aan een mooie rode kanten korset, afgemaakt met je favoriete jarretels. Dat laat iedere man (of vrouw!) zijn hoofd op hol slaan. Zelf heb ik ook meerdere korsetten, die allemaal een verschillende rol vervullen in mijn leven. Ik heb korsetten die ik als top draag. Deze korsetten zijn vaak leuk versierd met wat kanten bloemetjes en veel kleuren. Ook heb ik korsetten die ik draag wanneer ik me de week (of weken) ervoor niet heel netjes heb gedragen wat eten betreft. Het is dan erg handig om iets te hebben dat mijn lijf iets meer ondersteunt en mijn vrouwelijke vormen ook goed uit laat komen. Tot slot heb ik korsetten die onderdeel zijn van een lingerie-set. Ook deze korsetten zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren en met allerlei franjes en frutsels erop. Ik ben een groot voorstander van korsetten zoals je kunt zien!

Conclusie

In conclusie, zijn korsetten kledingstukken die al vanaf honderden jaren geleden bestonden en vanaf toen eigenlijk alleen maar populairder en veelzijdiger zijn geworden. Ik verwacht dat korsetten nooit uit de mode zullen raken, doordat er altijd wel een nieuw model of een nieuwe functie wordt gemaakt van dit prachtige kledingstuk.

About

No Comments

Leave a Comment