Waarmee fleur jij je tuin op?

De zomer loopt zo langzaamaan op zijn einde. In het najaar is het de perfecte tijd om jouw tuin een make-over te geven. Geen gehaast voor het aankomende zomerseizoen. In deze blog vertel ik je over alle manieren waarop jij je tuin een opfrisbeurt kan geven. Misschien pak je wel wat najaar korting mee als je nu je slag slaat. Het is sowieso heel gezellig om tijdens de koudere avonden met een dekentje op de tuinbank te zitten. Lees je mee?

Professionele potten

We besteden vaak meer tijd en aandacht aan wat er ín de bloempotten voor buiten zit maar in de koude maanden is dat niet echt nodig. Dan is het toch leuk als de lege potten zelf voor een mooi uiterlijk van de tuin zorgen. Stenen bloempotten voor binnen of buiten zijn altijd een goed idee. Ze zijn goed bestendig tegen het weer maar ook vaak heel mooi. Je kan kiezen voor een meer sober design of iets heel gedetailleerds met Griekse invloeden voor een luxe gevoel in de tuin. Persoonlijk houd ik erg van de simpele terracotta plantenbakken. Ze geven door hun kleur iets warms aan de tuin.

Een eigen touch

Daarnaast zijn ze uiterst geschikt om op te schilderen. Iedere pot een ander design. Zo voeg je iets persoonlijks toe aan je tuin. Dit doe je eigenlijk automatisch al wanneer je de tuin inricht aangezien iedereen weer ander meubilair kiest en andere planten. Het weerspiegelt jouw smaak, als het ware. Toch kan een zelfgemaakt projectje nog iets extra’s doen wat dat betreft.

Verdere aankleding

Een loungeset is essentieel voor iedere tuin. Als je niet veel ruimte hebt, zijn er vaak toch nog genoeg opties om meubels in tuin neer te zetten die je de mogelijkheid bieden om buiten te relaxen. Kijk op de website van…. Om een idee te krijgen van al die opties. Zij hebben namelijk een heel breed assortiment aan tuinmeubels, voor groot en klein en van loungesets tot tafelsets waardoor je comfortabel buiten kan eten.

Leven in de tuin

Een tuin is pas echt gezellig wanneer er in geleefd wordt. Nu we weer de koudere maanden ingaan, zal de tuin niet meer zo bruisen met leven van bloemen, insecten en vogels. Maar toch hoeft het er ook niet uitgestorven te zijn. Wanneer je een fijne tuin hebt, wil je daar ook met warme thee, appeltaart en genoeg dekens in de winter zijn. Een frisse neus en een hele hoop gezelligheid gegarandeerd.

About

No Comments

Leave a Comment